Vacant premises

A functional, comfortable and appropriately sized office space is an important part of a company’s success. Cushman & Wakefield helps companies and investors looking for facilities find the best business premises, be it office space, retail space, warehouse space or production space.

Läkkisepäntie 23, Helsinki

For rent, Office, Helsinki, Käpylä, 428 sqm

Target #26729

Description in Finnish, for further details please contact one of our experts

Vuokrattavana 2. kerroksen toimistotilaa Duetto Parkissa. Useita erillisiä huoneita, kokoustiloja, avointa tilaa, keittiö ja wc-tilat. Pohjaratkaisun ja designin voi räätälöidä tarpeisiinne sopivaksi. Erinomaisen ilmastointijärjestelmän ansiosta Duetto Park on toimiva työympäristö kaikkina vuodenaikoina. Kiinteistö sijaitsee Käpylän rautatieaseman ja Tuusulantien vieressä, joten liikenneyhteydet lentokentälle ja pääkaupunkiseudulle ovat erinomaiset.

Business Park Duetto on moderni maamerkki Käpylässä. Duetto koostuu kahdesta rakennuksesta, joita yhdistää toisiinsa lasinen aula- ja käytävätila. Valmistunut syksyllä 2008 ja uudistettu 2021. Hyvä näkyvyys ja kulkuyhteydet. Edustavien avo-, huone- tai yhdistelmäkonttoreiden pohjaratkaisut on helposti muunneltavissa yritysten tarpeiden mukaan. Dueton tilojen tekniset ratkaisut ovat korkeatasoisia. Cat6-kaapelointi, jäähdytetty ilmastointi. Pohjois- ja eteläjulkisivuissa paljon käytetty lasi antaa kohteelle tyylikkään ilmeen ja tuo sisälle runsaasti luonnonvaloa. Toimistotilaa kuudessa kerroksessa. 1.krs vastaanotto, lounasravintola ja kokouskeskus, 7. krs sauna- ja edustustilat sekä kuntosali. Auditorio. Kattava valikoima toimitilapalveluita. Runsaasti paikoitustilaa.

Communications

Käpylän juna-asema on vain kiven heiton päässä ja Tuusulantietä liikennöivät niin lähiseutu- kuin pitkän matkan bussit.

Contact

Toimistovuokraus
Toimistovuokraus

0108368400

info@cushwake.fi

Floor plans / Brochures

Not available

Other available spaces

Show all
Office

Läkkisepäntie 23
Helsinki 00620

  • Area: Käpylä
  • Surface area: 428 sqm
  • Floor: 2. kerros
  • Available:
  • Year of construction: 2008
  • Rental category: 21-24 €/sqm

Contact

If you are interested in this property, please contact us by phone or contact form.

Phone: 0108368400

I accept the terms of privacy

Cushman & Wakefield recommends

Can't find what you are looking for?

Contact one of our experts.