Vapaat toimitilat

Toimiva, viihtyisä ja sopivan kokoinen toimitila on tärkeä osa yrityksen menestystä. Cushman & Wakefield auttaa tiloja hakevia yrityksiä ja sijoittajia löytämään parhaat toimitilat, oli sitten kyseessä toimistotila, liiketila, varastotila tai tuotantotila.

Läkkisepäntie 23, Helsinki

Vuokrattava, Toimistotila, Helsinki, Käpylä, 428 m2

Kohde #26729

Kuvaus

Vuokrattavana 2. kerroksen toimistotilaa Duetto Parkissa. Useita erillisiä huoneita, kokoustiloja, avointa tilaa, keittiö ja wc-tilat. Pohjaratkaisun ja designin voi räätälöidä tarpeisiinne sopivaksi. Erinomaisen ilmastointijärjestelmän ansiosta Duetto Park on toimiva työympäristö kaikkina vuodenaikoina. Kiinteistö sijaitsee Käpylän rautatieaseman ja Tuusulantien vieressä, joten liikenneyhteydet lentokentälle ja pääkaupunkiseudulle ovat erinomaiset.

Business Park Duetto on moderni maamerkki Käpylässä. Duetto koostuu kahdesta rakennuksesta, joita yhdistää toisiinsa lasinen aula- ja käytävätila. Valmistunut syksyllä 2008 ja uudistettu 2021. Hyvä näkyvyys ja kulkuyhteydet. Edustavien avo-, huone- tai yhdistelmäkonttoreiden pohjaratkaisut on helposti muunneltavissa yritysten tarpeiden mukaan. Dueton tilojen tekniset ratkaisut ovat korkeatasoisia. Cat6-kaapelointi, jäähdytetty ilmastointi. Pohjois- ja eteläjulkisivuissa paljon käytetty lasi antaa kohteelle tyylikkään ilmeen ja tuo sisälle runsaasti luonnonvaloa. Toimistotilaa kuudessa kerroksessa. 1.krs vastaanotto, lounasravintola ja kokouskeskus, 7. krs sauna- ja edustustilat sekä kuntosali. Auditorio. Kattava valikoima toimitilapalveluita. Runsaasti paikoitustilaa.

Liikenneyhteydet

Käpylän juna-asema on vain kiven heiton päässä ja Tuusulantietä liikennöivät niin lähiseutu- kuin pitkän matkan bussit.

Yhteystiedot

Toimistovuokraus
Toimistovuokraus

0108368400

info@cushwake.fi

Pohjakuvat / Esitteet

Ei ole saatavilla

Kiinteistön muut vapaat tilat

Näytä kaikki
Toimistotila

Läkkisepäntie 23
Helsinki 00620

  • Kaupunginosa: Käpylä
  • Pinta-ala: 428 m2
  • Kerros: 2. kerros
  • Vapautuu:
  • Rakennusvuosi: 2008
  • Vuokraluokka: 21-24 €/m2

Ota yhteyttä kohteesta

Jos kiinnostuit kohteesta, ota yhteyttä puhelimitse tai sähköisellä yhteydenottolomakkeella.

Puhelin: 0108368400

Hyväksyn tietosuojaselosteen

Cushman & Wakefield suosittelee

Etkö löydä etsimääsi?

Ota yhteyttä meidän asiantuntijaan.