Mäkelänkatu 91, Helsinki | Cushman & Wakefield

Vapaat toimitilat

Toimiva, viihtyisä ja sopivan kokoinen toimitila on tärkeä osa yrityksen menestystä. Cushman & Wakefield auttaa tiloja hakevia yrityksiä ja sijoittajia löytämään parhaat toimitilat, oli sitten kyseessä toimistotila, liiketila, varastotila tai tuotantotila.

Mäkelänkatu 91, Helsinki

Vuokrattava, Toimistotila, Helsinki, Käpylä, 852 m2

Kohde #25450

Kuvaus

Vuokrataan 1.7.2023 vapautuva kolmannen kerroksen avo- ja huonetoimistotila entisessä Amerin pääkonttorissa. Kiinteistön palveluihin kuuluu ruokakaupa sekä kuntosali. Kohde sijaitsee erinomaisella paikalla Helsingin Käpylässä, joten liikkuminen paikan päälle on sujuvaa niin omalla autolla kuin julkisilla kulkuvälineilläkin. Amerin talona tunnettu Mäkelänkatu 91 on uudistunut. Siitä on tullut viihtyisä kaupunginosan keskus. Talossa toimii K-Market, Fitness 24/seven plus kuntokeskus, FysioNova fysioterapiakeskus, Velosport polkypyöräilyn erikoisliike, Rapala VMC Oyj, Össur Finland Oy, Silta Oy sekä vuokrattava saunatila. Mäkelänkatu 91 sijaitsee tunnetulla ja näkyvällä paikalla Mäkelänkadun ja Koskelantien risteyksessä. Hiekkakivellä päällystetty rakennus on 1980-luvun tyylin ja Helmer Stenrosin arkkitehtuurin komea toteutus, talo, joka jää mieleen. Se rakennettiin Amer-yhtymän pääkonttoriksi, mikä näkyy laadukkaina materiaaleina, toimivina tiloina sekä persoonallisena ilmeenä. Rakennuksessa on lukuisia upeita tiloja harkittuine yksityiskohtineen, kuten näyttävä ja valoisa aulatila, laadukkaita neuvottelutiloja ja ainutlaatuista toimitilaa. Kiinteistössä on sekä huone- että avotilaa neljässä kerroksessa. Huoneita voidaan myös muuttaa avokonttorikäyttöön. Kellarikerroksessa sijaitsee yli sadan paikan parkkihalli. Kellarikerroksessa on myös varastotilaa. Toimintaa tukevat laadukkaat neuvottelutilat ja lähiympäristön palvelut.

Liikenneyhteydet

Julkiset liikenneyhteydet ovat erinomaiset: aivan talon vieressä sijaitsee useiden Helsingin sisäisten ja seutulinjojen bussilinjojen pysäkit. Myös raitiovaunupysäkki on lähellä. Pasilan juna-asemalle on noin 1,5 km.

Yhteystiedot

Toimistovuokraus
Toimistovuokraus

0108368400

info@cushwake.fi

Pohjakuvat / Esitteet

Ei ole saatavilla

Kiinteistön muut vapaat tilat

Näytä kaikki
Mäkelänkatu 91, 852m2, 3. kerros, Toimistotila
Toimistotila

Mäkelänkatu 91
Helsinki 00610

  • Kaupunginosa: Käpylä
  • Pinta-ala: 852 m2
  • Kerros: 3. kerros
  • Vapautuu: 1.7.2023
  • Rakennusvuosi:
  • Vuokraluokka: 21-24 €/m2

Ota yhteyttä kohteesta

Jos kiinnostuit kohteesta, ota yhteyttä puhelimitse tai sähköisellä yhteydenottolomakkeella.

Puhelin: 0108368400

Hyväksyn tietosuojaselosteen

Cushman & Wakefield suosittelee

Etkö löydä etsimääsi?

Ota yhteyttä meidän asiantuntijaan.