Vapaat toimitilat

Toimiva, viihtyisä ja sopivan kokoinen toimitila on tärkeä osa yrityksen menestystä. Cushman & Wakefield auttaa tiloja hakevia yrityksiä ja sijoittajia löytämään parhaat toimitilat, oli sitten kyseessä toimistotila, liiketila, varastotila tai tuotantotila.

Panuntie 6, Helsinki

Vuokrattava, Toimistotila, Helsinki, Käpylä, 2252m2

Kohde #22049

Kuvaus

Täysin remontoitua erittäin muuntojoustavaa toimistotilaa. Kerroksen pinta-ala 1126 m2. Kaksi kerrosta 2252 m2. Peruskorjauksen arvioitu valmistuminen on loppuvuodesta 2021. Rakennuksen mittavan peruskorjauksen suunnittelu on käynnissä. Kohteeseen rakennetaan täysin uusi näyttävä pääsisäänkäynti. Katutason pysäköintipaikkojen tilalle toteutetaan aula-, kahvila- /ravintola- ja toimistotilaa. Kaikki talotekniikka ja sisätilat uudistetaan täysin. Lämmin pysäköintihalli. Peruskorjauksen arvioitu valmistuminen on loppuvuodesta 2021. Kohde sijaitsee aivan kiinni Käpylän juna-asemassa ja myös näkyvyys Tuusulanväylälle on loistava. Tässä kohteessa yrityksen on mahdollista saada täysin modernit toimitilat sekä mahtava näkyvyys valomainoksilleen.

Rakennuksen mittavan peruskorjauksen suunnittelu on käynnissä. Kohteeseen rakennetaan täysin uusi näyttävä pääsisäänkäynti. Katutason pysäköintipaikkojen tilalle toteutetaan aula-, kahvila- /ravintola- ja toimistotilaa. Kaikki talotekniikka ja sisätilat uudistetaan täysin. Lämmin pysäköintihalli. Peruskorjauksen arvioitu valmistuminen on loppuvuodesta 2021. Kohde sijaitsee aivan kiinni Käpylän juna-asemassa ja myös näkyvyys Tuusulanväylälle on loistava. Tässä kohteessa yrityksen on mahdollista saada täysin modernit toimitilat sekä mahtava näkyvyys valomainoksilleen.

Liikenneyhteydet

Erinomaiset kulkuyhteydet. Käpylän juna-asema on aivan vieressä ja Tuusulantietä liikennöivät niin lähiseutu- kuin pitkän matkan bussit.

Yhteystiedot

Toimistovuokraus
Toimistovuokraus

0108368400

info@cushwake.fi

Pohjakuvat / Esitteet

Ei ole saatavilla

Panuntie 6, 2252m2, Useita kerroksia, Toimistotila
Toimistotila

Panuntie 6
Helsinki 00620

  • Kaupunginosa: Käpylä
  • Pinta-ala: 2252 m2
  • Kerros: Useita kerroksia
  • Vapautuu: loppuvuosi 2021
  • Rakennusvuosi: 1992
  • Vuokraluokka: 16-20 €/m2

Ota yhteyttä kohteesta

Jos kiinnostuit kohteesta, ota yhteyttä puhelimitse tai sähköisellä yhteydenottolomakkeella.

Puhelin: 0108368400

Hyväksyn tietosuojaselosteen

Etkö löydä etsimääsi?

Ota yhteyttä meidän asiantuntijaan.