Vapaat toimitilat

Toimiva, viihtyisä ja sopivan kokoinen toimitila on tärkeä osa yrityksen menestystä. Cushman & Wakefield auttaa tiloja hakevia yrityksiä ja sijoittajia löytämään parhaat toimitilat, oli sitten kyseessä toimistotila, liiketila, varastotila tai tuotantotila.

Panuntie 6, Helsinki

Vuokrattava, Toimistotila, Helsinki, Käpylä, 1122 m2

Kohde #24915

Kuvaus

Täysin saneerattu erittäin muuntojoustava toimistokerros. Peruskorjauksen arvioitu valmistuminen on alkuvuodesta 2026. Kiinteistössä on lämmin pysäköintihalli.

Rakennuksen mittava peruskorjaus on alkamassa. Kohteeseen rakennetaan täysin uusi näyttävä pääsisäänkäynti. Katutason pysäköintipaikkojen tilalle toteutetaan aula-, liikunta- ja toimistotilaa. Kaikki talotekniikka ja sisätilat uudistetaan täysin. Lämmin pysäköintihalli, vuokrattava auditorio, pyöräparkki. Peruskorjauksen arvioitu valmistuminen on alkuvuodesta 2025. Kohde sijaitsee aivan kiinni Käpylän juna-asemassa ja myös näkyvyys Tuusulanväylälle on loistava. K-Supermarket Mustapekka ja Alko naapurissa. Tässä kohteessa yrityksen on mahdollista saada täysin modernit toimitilat sekä mahtava näkyvyys valomainoksilleen. Pyöräparkki. Kiinteistölle tavoitellaan BREEAM Excellent ympäristösertifikaattia.

Liikenneyhteydet

Erinomaiset kulkuyhteydet. Käpylän juna-asema on aivan vieressä ja Tuusulantietä liikennöivät niin lähiseutu- kuin pitkän matkan bussit.

Yhteystiedot

Toimistovuokraus
Toimistovuokraus

0108368400

info@cushwake.fi

Pohjakuvat / Esitteet

Ei ole saatavilla

Kiinteistön muut vapaat tilat

Näytä kaikki
Toimistotila

Panuntie 6
Helsinki 00620

  • Kaupunginosa: Käpylä
  • Pinta-ala: 1122 m2
  • Kerros: 5. kerros
  • Vapautuu: Q1/2026
  • Rakennusvuosi: 1992
  • Vuokraluokka: 21-24 €/m2

Ota yhteyttä kohteesta

Jos kiinnostuit kohteesta, ota yhteyttä puhelimitse tai sähköisellä yhteydenottolomakkeella.

Puhelin: 0108368400

Hyväksyn tietosuojaselosteen

Cushman & Wakefield suosittelee

Etkö löydä etsimääsi?

Ota yhteyttä meidän asiantuntijaan.