Panuntie 6, Helsinki | Cushman & Wakefield

Vapaat toimitilat

Toimiva, viihtyisä ja sopivan kokoinen toimitila on tärkeä osa yrityksen menestystä. Cushman & Wakefield auttaa tiloja hakevia yrityksiä ja sijoittajia löytämään parhaat toimitilat, oli sitten kyseessä toimistotila, liiketila, varastotila tai tuotantotila.

Panuntie 6, Helsinki

Vuokrattava, Toimistotila, Helsinki, Käpylä, 600 m2

Kohde #24916

Kuvaus

Täysin remontoitua erittäin muuntojoustavaa toimistotilaa. Kerroksen pinta-ala 1126 m2. Pienin vuokrattava tilakoko on 600 - 1000 m2. Peruskorjauksen arvioitu valmistuminen on alkuvuodesta 2024. Kiinteistössä on lämmin pysäköintihalli. Rakennuksen mittava peruskorjaus on alkamassa. Kohteeseen rakennetaan täysin uusi näyttävä pääsisäänkäynti. Katutason pysäköintipaikkojen tilalle toteutetaan aula-, liikunta- ja toimistotilaa. Kaikki talotekniikka ja sisätilat uudistetaan täysin. Lämmin pysäköintihalli, vuokrattava auditorio, pyöräparkki. Peruskorjauksen arvioitu valmistuminen on alkuvuodesta 2024. Kohde sijaitsee aivan kiinni Käpylän juna-asemassa ja myös näkyvyys Tuusulanväylälle on loistava. K-Supermarket Mustapekka ja Alko naapurissa. Tässä kohteessa yrityksen on mahdollista saada täysin modernit toimitilat sekä mahtava näkyvyys valomainoksilleen. Pyöräparkki. Kiinteistölle tavoitellaan BREEAM Excellent ympäristösertifikaattia.

Liikenneyhteydet

Erinomaiset kulkuyhteydet. Käpylän juna-asema on aivan vieressä ja Tuusulantietä liikennöivät niin lähiseutu- kuin pitkän matkan bussit.

Yhteystiedot

Toimistovuokraus
Toimistovuokraus

0108368400

info@cushwake.fi

Pohjakuvat / Esitteet

Ei ole saatavilla

Kiinteistön muut vapaat tilat

Näytä kaikki
Toimistotila

Panuntie 6
Helsinki 00620

  • Kaupunginosa: Käpylä
  • Pinta-ala: 600 m2
  • Kerros: 5. kerros
  • Vapautuu: Q1/2024
  • Rakennusvuosi: 1992
  • Vuokraluokka: 16-20 €/m2

Ota yhteyttä kohteesta

Jos kiinnostuit kohteesta, ota yhteyttä puhelimitse tai sähköisellä yhteydenottolomakkeella.

Puhelin: 0108368400

Hyväksyn tietosuojaselosteen

Cushman & Wakefield suosittelee

Etkö löydä etsimääsi?

Ota yhteyttä meidän asiantuntijaan.