Vapaat toimitilat

Toimiva, viihtyisä ja sopivan kokoinen toimitila on tärkeä osa yrityksen menestystä. Cushman & Wakefield auttaa tiloja hakevia yrityksiä ja sijoittajia löytämään parhaat toimitilat, oli sitten kyseessä toimistotila, liiketila, varastotila tai tuotantotila.

Erottajankatu 19, Helsinki

Vuokrattava, Toimistotila, Helsinki, Kaartinkaupunki, 432 m2

Kohde #24339

Kuvaus

Vuokrattavissa toimisto arvokiinteistöstä erittäin keskeisellä sijainnilla toimistotilaa. Sisäänkäynnit Eteläesplanadi 24 ja Erottajankatu 19. Ikkunoista näkymät Mannerheimintielle, Eteläesplanadille ja Erottajankadulle sekä myös rauhalliselle vehreälle sisäpihalle. Tilassa on erikokoisia huoneita. Tila remontoidaan uuden käyttäjän näköiseksi olemassa olevia vanhoja yksityiskohtia vaalien.

Klassinen kaunotar ja näyttävä maamerkki Erottajankulmassa. Tämä on valintasi, kun etsit tyylikästä ja edustavaa toimitilaa näyttävältä paikalta Helgingin ydinkeskustasta. Upean rakennuksen on suunnitellut Theodor Höijer. Erottajankulma on täynnä koristeellisia ja pysäyttäviä yksityiskohtia. Vuonna 1893 valmistunut arvokiinteistö sijaitsee loistavalla paikalla Erottajan ja Esplanadin risteyksessä Hauen korttelissa. Kiinteistökohtainen jäähdyttävä ilmastointi. Edustava rappukäytävä. Autoilijoita varten kiinteistössä on oma parkkihalli. Myös keskustan useat pysäköintitalot löytyvät lähettyviltä. Uudet suihku- ja pukuhuonetilat työmatkaliikkujille.

Liikenneyhteydet

Erottajan parkkihalli kiinteistön välittömässä läheisyydessä. Hyvät julkiset liikenneyhteydet kaikilla liikennevälineillä. Raitiovaunu- ja bussipysäkille 100 m, metro- ja juna-asemalle 500 m, lentoasemalle 16,8 km.

Yhteystiedot

Toimistovuokraus
Toimistovuokraus

0108368400

info@cushwake.fi

Pohjakuvat / Esitteet

Ei ole saatavilla

Kiinteistön muut vapaat tilat

Näytä kaikki
Toimistotila

Erottajankatu 19
Helsinki 00130

  • Kaupunginosa: Kaartinkaupunki
  • Pinta-ala: 432 m2
  • Kerros: 2. kerros
  • Vapautuu:
  • Rakennusvuosi: 1893
  • Vuokraluokka: 36-40 €/m2

Ota yhteyttä kohteesta

Jos kiinnostuit kohteesta, ota yhteyttä puhelimitse tai sähköisellä yhteydenottolomakkeella.

Puhelin: 0108368400

Hyväksyn tietosuojaselosteen

Cushman & Wakefield suosittelee

Etkö löydä etsimääsi?

Ota yhteyttä meidän asiantuntijaan.