Erottajankatu 19, Helsinki | Cushman & Wakefield

Vapaat toimitilat

Toimiva, viihtyisä ja sopivan kokoinen toimitila on tärkeä osa yrityksen menestystä. Cushman & Wakefield auttaa tiloja hakevia yrityksiä ja sijoittajia löytämään parhaat toimitilat, oli sitten kyseessä toimistotila, liiketila, varastotila tai tuotantotila.

Erottajankatu 19, Helsinki

Vuokrattava, Toimistotila, Helsinki, Kaartinkaupunki, 320 m2

Kohde #26825

Kuvaus

Komea viidennen kerroksen toimistotila, jossa työhuoneita, avotilaa, neuvotteluhuoneita ja viihtyisä taukokeittiö. Kaksi upeaa kaakeliuunia, hulppea huonekorkeus ja kalanruotokuvioon asennettu tammiparketti luovat toimistoon arvokasta tunnelmaa. Tilan yhteydessä lisäksi noin 23m2 erillinen huonetila, jota voi käyttää esimerkiksi työnuoneena tai varastona. Avara ja vehreä, osittain katettu, sisäpihatuo lisätilaa, jota voi hyödyntää mm. omien tapahtumien järjestämisessä. Sisävalokuvat ovat esimerkkejä kiinteistön tiloista.

Klassinen kaunotar ja näyttävä maamerkki Erottajankulmassa. Tämä on valintasi, kun etsit tyylikästä ja edustavaa toimitilaa näyttävältä paikalta Helgingin ydinkeskustasta. Upean rakennuksen on suunnitellut Theodor Höijer. Erottajankulma on täynnä koristeellisia ja pysäyttäviä yksityiskohtia. Vuonna 1893 valmistunut arvokiinteistö sijaitsee loistavalla paikalla Erottajan ja Esplanadin risteyksessä Hauen korttelissa. Kiinteistökohtainen jäähdyttävä ilmastointi. Edustava rappukäytävä. Autoilijoita varten kiinteistössä on oma parkkihalli. Myös keskustan useat pysäköintitalot löytyvät lähettyviltä. Uudet suihku- ja pukuhuonetilat työmatkaliikkujille.

Liikenneyhteydet

Erottajan parkkihalli kiinteistön välittömässä läheisyydessä. Hyvät julkiset liikenneyhteydet kaikilla liikennevälineillä. Raitiovaunu- ja bussipysäkille 100 m, metro- ja juna-asemalle 500 m, lentoasemalle 16,8 km.

Yhteystiedot

Toimistovuokraus
Toimistovuokraus

0108368400

info@cushwake.fi

Pohjakuvat / Esitteet

Ei ole saatavilla

Kiinteistön muut vapaat tilat

Näytä kaikki
Toimistotila

Erottajankatu 19
Helsinki 00130

  • Kaupunginosa: Kaartinkaupunki
  • Pinta-ala: 320 m2
  • Kerros: 5. kerros
  • Vapautuu: 1.6.2024
  • Rakennusvuosi: 1893
  • Vuokraluokka: 31-35 €/m2

Ota yhteyttä kohteesta

Jos kiinnostuit kohteesta, ota yhteyttä puhelimitse tai sähköisellä yhteydenottolomakkeella.

Puhelin: 0108368400

Hyväksyn tietosuojaselosteen

Cushman & Wakefield suosittelee

Etkö löydä etsimääsi?

Ota yhteyttä meidän asiantuntijaan.