Vapaat toimitilat

Toimiva, viihtyisä ja sopivan kokoinen toimitila on tärkeä osa yrityksen menestystä. Cushman & Wakefield auttaa tiloja hakevia yrityksiä ja sijoittajia löytämään parhaat toimitilat, oli sitten kyseessä toimistotila, liiketila, varastotila tai tuotantotila.

Erottajankatu 5, Helsinki

Vuokrattava, Toimistotila, Helsinki, Kaartinkaupunki, 99m2

Kohde #10109

Kuvaus

4. kerroksen toimistotila. Historiallisen upea talo, rappukäytävä ja huoneisto. Upeat kaakeliuunit (3), kolme huonetta, kaksi vessaa ja yksi iso tila (kokoushuone tmv.) upein kattomaalauksin. Historiallista arvokkuutta henkivä vuonna 1910 valmistunut toimisto- ja liiketilakiinteistö vehreällä paikalla Helsingin ydinkeskustassa. Kiinteistöstä on näkymät vieressä sijaitsevaan vehreään Diana-puistoon ja kiinteistön sisäpihalla sijaitsee Diana Auditorio. Kiinteistössä on oma parkkihalli. Q-park Erottajan sisäänkäynti on kulman takana. Työmatkapyöräilijöitä palvelee kiinteistön polkupyöräparkki ja suihkutilat. Iso Roobertinkadun ravintolakeskittymän palvelut löytyvät läheltä ja Punavuoren trendikkäät kaupat sekä keskustan kaikki palvelut kävelyetäisyyden päässä. Kohteen omistaa Sponda Oyj.

Historiallista arvokkuutta henkivä vuonna 1910 valmistunut toimisto- ja liiketilakiinteistö vehreällä paikalla Helsingin ydinkeskustassa. Kiinteistöstä on näkymät vieressä sijaitsevaan vehreään Diana-puistoon ja kiinteistön sisäpihalla sijaitsee Diana Auditorio. Kiinteistössä on oma parkkihalli. Q-park Erottajan sisäänkäynti on kulman takana. Työmatkapyöräilijöitä palvelee kiinteistön polkupyöräparkki ja suihkutilat. Iso Roobertinkadun ravintolakeskittymän palvelut löytyvät läheltä ja Punavuoren trendikkäät kaupat sekä keskustan kaikki palvelut kävelyetäisyyden päässä. Kohteen omistaa Sponda Oyj.

Liikenneyhteydet

Kiinteistön edessä sekä raitiovaunu- että bussipysäkit. Kampin terminaali sekä rautatieasema on kävelymatkan päässä.

Yhteystiedot

Toimistovuokraus
Toimistovuokraus

0108368400

info@cushwake.fi

Erottajankatu 5, 99m2, 4. kerros, Toimistotila
Toimistotila

Erottajankatu 5
Helsinki 00130

  • Kaupunginosa: Kaartinkaupunki
  • Pinta-ala: 99 m2
  • Kerros: 4. kerros
  • Vapautuu:
  • Rakennusvuosi: 1910
  • Vuokraluokka: 41-60 €/m2

Ota yhteyttä kohteesta

Jos kiinnostuit kohteesta, ota yhteyttä puhelimitse tai sähköisellä yhteydenottolomakkeella.

Puhelin: 0108368400

Hyväksyn tietosuojaselosteen

Cushman & Wakefield suosittelee

Etkö löydä etsimääsi?

Ota yhteyttä meidän asiantuntijaan.