Vapaat toimitilat

Toimiva, viihtyisä ja sopivan kokoinen toimitila on tärkeä osa yrityksen menestystä. Cushman & Wakefield auttaa tiloja hakevia yrityksiä ja sijoittajia löytämään parhaat toimitilat, oli sitten kyseessä toimistotila, liiketila, varastotila tai tuotantotila.

Eteläesplanadi 22, Helsinki

Vuokrattava, Toimistotila, Helsinki, Kaartinkaupunki, 538 m2

Kohde #24628

Kuvaus

Bensowin talon hurmaavassa A-portaassa on vapaana näyttävä viidennen kerroksen toimisto. Nykytilanteessa toimisto on jaettu omaan toimisto-osioon ja vieraiden vastaanottamiseen optimoituun neuvotteluosioon. Tilan ikkunat avautuvat Esplanadin puistoon sekä osittain myös sisäpihalle luoden toimistoon läpitilan valoa. Tällainen keskustahelmi on harvoin tarjolla! Kuvissa on esimerkkejä kiinteistön tiloista.

Lähellä mm. Erottajan ja Kasarmitorin parkkihallit. Ydinkeskustan lukuisat ravintola- ja liike-elämän palvelut lähellä. Talossa lounasravintola ja kuntosali. Kiinteistö sijaitsee vehreän Esplanadin puiston laidalla.

Bensowin talona tunnettu kiinteistö on hyvä valinta, kun etsit arkkitehtuurisesti arvokasta kohdetta yrityksen uudeksi osoitteeksi. Bensowin talo sijaitsee vastapäätä Esplanadin puistoa, ydinkeskustan palveluiden keskellä. Talo on arkkitehti Uno Ullbergin suunnittelema historiallinen kohde, ja se on valmistunut vuonna 1940. Valmistuessaan liikepalatsi oli Helsingin modernein liikerakennus. Bensowin talo on valittu Docomomo Suomi ry:n merkittävimpien kohteiden listalle. Kiinteistön omasta parkkihallista on mahdollisuus vuokrata autopaikkoja autoilijoita varten. Lähistöllä lisäksi Erottajan parkkihalli, sekä Kasarmitorin autoparkkihalli. Kiinteistössä toimii kaksi korkealuokkaista ravintolaa. Keskustan kaikki palvelut ovat kävelymatkan päässä.

Kiinteistö on läpikäynyt viime vuosina mittavia uudistustöitä uskollisena alkuperäiselle arkkitehtuurille. Myös sisäpihan vehreä atrium merenneitopatsaineen on nyt entistä kutsuvampi. Katutasossa toimii mm. kaksi ravintolaa ja kuntosali. Tällä hetkellä toimitiloissa toimii useiden eri alojen yrityksiä.

Kiinteistö on liitetty Helsingin kaukokylmään ja tiloihin on mahdollista rakentaa erillinen jäähdytys. Kiinteistössä on upouudet suihku- ja pukuhuonetilat työmatkaliikkujille.

Liikenneyhteydet

Loistava sijainti keskellä Helsinkiä hyvien liikenneyhteyksien varrella. Lähellä Erottajan ja Kasarmitorin parkkihallit. Bussipysäkille 100 m, raitiovaunupysäkille 200 m, metro- ja juna-asemalle 600 m, lentoasemalle 20,1 km.

Yhteystiedot

Toimistovuokraus
Toimistovuokraus

0108368400

info@cushwake.fi

Pohjakuvat / Esitteet

Ei ole saatavilla

Kiinteistön muut vapaat tilat

Näytä kaikki
Toimistotila

Eteläesplanadi 22
Helsinki 00130

  • Kaupunginosa: Kaartinkaupunki
  • Pinta-ala: 538 m2
  • Kerros: 5. kerros
  • Vapautuu:
  • Rakennusvuosi: 1940
  • Vuokraluokka: 31-35 €/m2

Ota yhteyttä kohteesta

Jos kiinnostuit kohteesta, ota yhteyttä puhelimitse tai sähköisellä yhteydenottolomakkeella.

Puhelin: 0108368400

Hyväksyn tietosuojaselosteen

Cushman & Wakefield suosittelee

Etkö löydä etsimääsi?

Ota yhteyttä meidän asiantuntijaan.