Eteläesplanadi 12, Helsinki | Cushman & Wakefield

Vapaat toimitilat

Toimiva, viihtyisä ja sopivan kokoinen toimitila on tärkeä osa yrityksen menestystä. Cushman & Wakefield auttaa tiloja hakevia yrityksiä ja sijoittajia löytämään parhaat toimitilat, oli sitten kyseessä toimistotila, liiketila, varastotila tai tuotantotila.

Eteläesplanadi 12, Helsinki

Vuokrattava, Liiketila, Helsinki, Kaartinkaupunki, 468 m2

Kohde #19657

Kuvaus

Katutason liiketila Eteläesplanadin ja Kasarmikadun kulmassa. Näyteikkunat ja sisäänkäynti molempien katujen suuntaan. Tila koostuu katutason 381 m2 tilasta + 87m2 kerrosta alempana olevasta tilasta, entisestä pankkiholvista, jonne on portaat suoraan katutason tilasta. Tilaan kuuluu myös eri kokoisia toimisto/neuvotteluhuoneita (4 kpl) sekä tilava taukotila/neuvottelutila, jossa on keittiö. Tilaan on 3 sisäänkäyntiä ja se voidaan jakaa kahteen osaan. Esplanadin yksi näyttävimmistä julkisivuista tarjoaa loistavaa näkyvyyttä liikkeelle. Loistava sijainti liikkeelle, jolle näkyvyys on tärkeää. Julkisivun arkkitehtuuri jatkuu myös sisällä ja tilat ovat todella näyttäviä. Sijainti on yksi Helsingin parhaista. Liiketilojen vuokraus ja tiedustelut: C&W Retail Services puh. 010 836 8418, retail@cushwake.fi. The 12 tarjoaa täysin uudistettuja toimistotiloja arvokkaassa ympäristössä Helsingin paraatipaikalla. Tämä vuonna 1899 valmistunut näyttävä ydinkeskustan kivitalo sijaitsee Eteläesplanadin ja Kasarmikadun kulmassa. Kiinteistöä on remontoitu vuosien kuluessa useaan kertaan, kuitenkin aina sen arvokkuus ja näyttävät yksityiskohdat huomioiden. Ainutlaatuinen kivijulkisivu kätkee sisäänsä viihtyisiä ja käytännöllisiä toimistotiloja modernilla talotekniikalla. Esplanadin puisto on suosittu turistikohde ja tunnetaan erityisesti luksusliikkeistään.

Liikenneyhteydet

Kiinteistö sijaitsee Helsingin ydinkeskustassa. Kävelymatka rautatieasemalle (600 m) sekä metro-, bussi ja rautatievaunupysäkeille (200-500 m). Erottajan parkkihalli sekä Kasarmitorin parkki lähellä.

Yhteystiedot

C&W Retail Services
C&W Retail Services

0108368418

retail@cushwake.fi

Pohjakuvat / Esitteet

Kiinteistön muut vapaat tilat

Näytä kaikki
Eteläesplanadi 12, 468m2, Katutaso, Liiketila
Liiketila

Eteläesplanadi 12
Helsinki 00130

  • Kaupunginosa: Kaartinkaupunki
  • Pinta-ala: 468 m2
  • Kerros: Katutaso
  • Vapautuu:
  • Rakennusvuosi: 1899
  • Vuokraluokka: €/m2

Ota yhteyttä kohteesta

Jos kiinnostuit kohteesta, ota yhteyttä puhelimitse tai sähköisellä yhteydenottolomakkeella.

Puhelin: 0108368418

Hyväksyn tietosuojaselosteen

Cushman & Wakefield suosittelee

Etkö löydä etsimääsi?

Ota yhteyttä meidän asiantuntijaan.