Eteläesplanadi 12, Helsinki | Cushman & Wakefield

Vapaat toimitilat

Toimiva, viihtyisä ja sopivan kokoinen toimitila on tärkeä osa yrityksen menestystä. Cushman & Wakefield auttaa tiloja hakevia yrityksiä ja sijoittajia löytämään parhaat toimitilat, oli sitten kyseessä toimistotila, liiketila, varastotila tai tuotantotila.

Eteläesplanadi 12, Helsinki

Vuokrattava, Liiketila, Helsinki, Kaartinkaupunki, 172 m2

Kohde #20071

Kuvaus

Katutason liiketila Eteläesplanadin ja Kasarmikadun kulmassa, Kasarmikadun puolella. Esplanadin yksi näyttävimmistä julkisivuista tarjoaa loistavaa näkyvyyttä liikkeelle.Liiketilojen vuokraus ja tiedustelut: C&W Retail Services puh. 010 836 8418, retail@cushwake.fi.The 12 tarjoaa täysin uudistettuja toimistotiloja arvokkaassa ympäristössä Helsingin paraatipaikalla. Tämä vuonna 1899 valmistunut näyttävä ydinkeskustan kivitalo sijaitsee Eteläesplanadin ja Kasarmikadun kulmassa. Kiinteistöä on remontoitu vuosien kuluessa useaan kertaan, kuitenkin aina sen arvokkuutta ja näyttäviä yksityiskohtia huomioiden. Ainutlaatuinen kivijulkisivu kätkee sisäänsä viihtyisiä ja käytännöllisiä toimistotiloja modernilla talotekniikalla.Esplanadin puisto on suosittu turistikohde ja tunnetaan erityisesti luksusliikkeistään.

Liikenneyhteydet

Kiinteistö sijaitsee Helsingin ydinkeskustassa. Kävelymatka rautatieasemalle (600 m) sekä metro-, bussi ja rautatievaunupysäkeille (200-500 m). Erottajan parkkihalli sekä Kasarmitorin parkki lähellä.

Yhteystiedot

C&W Retail Services
C&W Retail Services

0108368418

retail@cushwake.fi

Pohjakuvat / Esitteet

Kiinteistön muut vapaat tilat

  Näytä kaikki
  Liiketila

  Eteläesplanadi 12
  Helsinki 00130

  • Kaupunginosa: Kaartinkaupunki
  • Pinta-ala: 172 m2
  • Kerros: Katutaso
  • Vapautuu:
  • Rakennusvuosi: 1899
  • Vuokraluokka: 41-60 €/m2

  Ota yhteyttä kohteesta

  Jos kiinnostuit kohteesta, ota yhteyttä puhelimitse tai sähköisellä yhteydenottolomakkeella.

  Puhelin: 0108368418

  Hyväksyn tietosuojaselosteen

  Cushman & Wakefield suosittelee

  Etkö löydä etsimääsi?

  Ota yhteyttä meidän asiantuntijaan.