Vapaat toimitilat

Toimiva, viihtyisä ja sopivan kokoinen toimitila on tärkeä osa yrityksen menestystä. Cushman & Wakefield auttaa tiloja hakevia yrityksiä ja sijoittajia löytämään parhaat toimitilat, oli sitten kyseessä toimistotila, liiketila, varastotila tai tuotantotila.

Eteläesplanadi 12, Helsinki

Vuokrattava, Toimistotila, Helsinki, Kaartinkaupunki, 545 m2

Kohde #26090

Kuvaus

Vaativalle yritykselle edustava toimistotila, joka suunnitellaan ja muokataan asiakkaan toiveiden mukaan. Korkeaa tilaa, kauniita yksityiskohtia ja hyvät lähtökohdat tulevaisuuden toimistotilaksi. Osasta tilaa hienot maisemat Esplanadille. Talon kattokerroksessa edustava, erikseen vuokrattava edustustila, jossa, sauna, suuri kokoustila takkoineen, kattoterassi. Tilaan kohdistuu jyvitys kiinteistön yhteisistä tiloista, noin 45m2 (sis. kokonaisneliömäärään).

Kuvat ovat esimerkkitiloista.

The 12 tarjoaa täysin uudistettuja toimistotiloja arvokkaassa ympäristössä Helsingin paraatipaikalla. Tämä vuonna 1899 valmistunut näyttävä ydinkeskustan kivitalo sijaitsee Eteläesplanadin ja Kasarmikadun kulmassa. Kiinteistöä on remontoitu vuosien kuluessa useaan kertaan, kuitenkin aina sen arvokkuutta ja näyttäviä yksityiskohtia huomioiden. Ainutlaatuinen kivijulkisivu kätkee sisäänsä viihtyisiä ja käytännöllisiä toimistotiloja modernilla talotekniikalla.

Esplanadin puisto on suosittu turistikohde ja tunnetaan erityisesti luksusliikkeistään.

Liikenneyhteydet

Kiinteistö sijaitsee Helsingin ydinkeskustassa. Kävelymatka rautatieasemalle (600 m) sekä metro-, bussi ja rautatievaunupysäkeille (200-500 m). Erottajan parkkihalli sekä Kasarmitorin parkki lähellä.

Yhteystiedot

Toimistovuokraus
Toimistovuokraus

0108368400

info@cushwake.fi

Pohjakuvat / Esitteet

Ei ole saatavilla

Kiinteistön muut vapaat tilat

Näytä kaikki
Toimistotila

Eteläesplanadi 12
Helsinki 00130

  • Kaupunginosa: Kaartinkaupunki
  • Pinta-ala: 545 m2
  • Kerros: 2. kerros
  • Vapautuu:
  • Rakennusvuosi: 1899
  • Vuokraluokka: 36-40 €/m2

Ota yhteyttä kohteesta

Jos kiinnostuit kohteesta, ota yhteyttä puhelimitse tai sähköisellä yhteydenottolomakkeella.

Puhelin: 0108368400

Hyväksyn tietosuojaselosteen

Cushman & Wakefield suosittelee

Etkö löydä etsimääsi?

Ota yhteyttä meidän asiantuntijaan.