Vapaat toimitilat

Toimiva, viihtyisä ja sopivan kokoinen toimitila on tärkeä osa yrityksen menestystä. Cushman & Wakefield auttaa tiloja hakevia yrityksiä ja sijoittajia löytämään parhaat toimitilat, oli sitten kyseessä toimistotila, liiketila, varastotila tai tuotantotila.

Eteläesplanadi 2, Helsinki

Vuokrattava, Toimistotila, Helsinki, Kaartinkaupunki, 501 m2

Kohde #25309

Kuvaus

Upea 3. kerroksen toimistotilaa esplanadinäkymillä arvokiinteistöstä. Kyseinen vapaa tila sijaitsee rakennuksen kolmannessa kerroksessa ja maisemat ikkunoista aukeavat Unioninkadulle, sekä Esplanadin puiston ylle. Tilaa voidaan muokata asiakkaan tarpeiden mukaan. Kiinteistö sijaitsee merellisellä sijainnilla ja naapurista löytyy mm. Kauppatori.

Arkkitehti Karl Lindahlin suunnittelema rakennus valmistui vuonna 1912. Aikansa modernissa designissa oli piirteitä alkavasta klassismista ja ajan amerikkalaisesta rakennustyylistä. Kiinteistö laajeni vuonna 1952 viereisen kiinteistön puolelle. Vuosina 1996-2006 talo peruskorjattiin pala palalta vastaamaan kiinteistön nykykäyttötarpeita. Peruskorjaus on toteutettu yksinkertaisella ja talon historiaa ja arvoa kunnioittavalla tavalla.

Kiinteistön 15023 m2 jakautuu 8 kerrokseen. Lisäksi kiinteistössä on ullakko- sekä kellarikerros, josta löytyy pysäköintitilaa 37 autolle. Pysäköintipaikat sijaitsevat pääosin viereisen kiinteistön puolella.

Kiinteistön ensimmäisen kerroksen valoisalla sisäpihalla sijaitsee lounasravintola sekä ruokailutilat. Sisäänkäynti sujuu mutkattomasti sisääntuloaulaan järjestetyn aulapalvelun järjestämänä. Toisen kerroksen kokoustilat palvelevat koko kiinteistön tarpeita.

Kiinteistö sijaitsee näköalapaikalla, Eteläesplanadin ja Etelärannan kulmassa, kauppatorin laidalla. Kiinteistöstä avautuu ainutlaatuinen näkymä niin Katajannokalle, Olympiasatamaan, Uspenskin katedraaliin, tuomiokirkolle kuin Esplanadin puistoon.

Liikenneyhteydet

Kiinteistö sijaitsee Esplanadin ja Etelärannan kulmassa. Hyvät liikenneyhteydet julkisilla liikennevälineillä. Raitiovaunupysäkki kiinteistön edessä. Kävelymatka Kaisaniemen metroasemalle ja juna-asemalle. Kiinteistöllä on autohalli.

Yhteystiedot

Toimistovuokraus
Toimistovuokraus

0108368400

info@cushwake.fi

Pohjakuvat / Esitteet

Kiinteistön muut vapaat tilat

Näytä kaikki
Toimistotila

Eteläesplanadi 2
Helsinki 00130

  • Kaupunginosa: Kaartinkaupunki
  • Pinta-ala: 501 m2
  • Kerros: 3. kerros
  • Vapautuu:
  • Rakennusvuosi: 1912 ja laajennus 1952
  • Vuokraluokka: €/m2

Ota yhteyttä kohteesta

Jos kiinnostuit kohteesta, ota yhteyttä puhelimitse tai sähköisellä yhteydenottolomakkeella.

Puhelin: 0108368400

Hyväksyn tietosuojaselosteen

Cushman & Wakefield suosittelee

Etkö löydä etsimääsi?

Ota yhteyttä meidän asiantuntijaan.