Vapaat toimitilat

Toimiva, viihtyisä ja sopivan kokoinen toimitila on tärkeä osa yrityksen menestystä. Cushman & Wakefield auttaa tiloja hakevia yrityksiä ja sijoittajia löytämään parhaat toimitilat, oli sitten kyseessä toimistotila, liiketila, varastotila tai tuotantotila.

Eteläinen Makasiinikatu 4, Helsinki

Vuokrattava, Toimistotila, Helsinki, Kaartinkaupunki, 325m2

Kohde #20543

Kuvaus

2. kerroksen toimiva ja tyylikäs noin 20 hengen organisaatiolle sopiva toimistotila, josta näkymät Makasiinikadulle, Unioninkadulle ja sisäpihalle. Toimistossa on isoja korkeita huoneita ja loungetilaa. Tilassa on keittiö ja 4 wc:tä. Tilassa on mahdollista tehdä kevyitä modifiointitöitä ennen vuokrakauden alkua. Pintaremontilla tästä saa todella hienon toimiston. Sisäkuvat ovat vastaavankokoisesta remontoidusta toimistosta 3 kerroksessa. Navigatortalo, hieno näkemisen arvoinen rakennus aivan Kasarmitorin kupeessa. Kauppatori on kulman takana. Navigatortalon on suunnitellut Yleisten rakennusten ylihallituksen arkkitehtinäkin toiminut Harald Neovius vuonna 1903. Rakennus valmistui vuonna 1905 Lars Krogius Oy:lle, ja pian tämän jälkeen rakennusta asutti noin 50 vuotta Suomen Höyrylaiva Osakeyhtiö. Alun perin rakennus on ollut neljäkerroksinen, ja 1920-luvulla tehtiin kaksi lisäkerrosta asunnoiksi. Kohde sijaitsee erinomaisella paikalla Helsingin Kaartinkaupunginosassa. Toimistotiloissa koneellinen ilmanvaihto jäähdytyksellä. Pysäköintimahdollisuus Q-Park Kasarmitori, johon sisäänajo Fabianinkadulta. Pyörien säilytystilaa sisäpihalla.

Navigatortalo, hieno näkemisen arvoinen rakennus aivan Kasarmitorin kupeessa. Kauppatori on kulman takana. Navigatortalon on suunnitellut Yleisten rakennusten ylihallituksen arkkitehtinäkin toiminut Harald Neovius vuonna 1903. Rakennus valmistui vuonna 1905 Lars Krogius Oy:lle, ja pian tämän jälkeen rakennusta asutti noin 50 vuotta Suomen Höyrylaiva Osakeyhtiö. Alun perin rakennus on ollut neljäkerroksinen, ja 1920-luvulla tehtiin kaksi lisäkerrosta asunnoiksi. Kohde sijaitsee erinomaisella paikalla Helsingin Kaartinkaupunginosassa. Toimistotiloissa koneellinen ilmanvaihto jäähdytyksellä. Pysäköintimahdollisuus Q-Park Kasarmitori, johon sisäänajo Fabianinkadulta. Pyörien säilytystilaa sisäpihalla.

Liikenneyhteydet

Rautatientori kävelymatkan päässä (1,1 km/14 min). Raitiovaunu- ja bussipysäkeille n. 100 m. Henkilöautolla lentokentälle n. 35 min.

Yhteystiedot

Toimistovuokraus
Toimistovuokraus

0108368400

info@cushwake.fi

Eteläinen Makasiinikatu 4, 325m2, 2. kerros, Toimistotila
Toimistotila

Eteläinen Makasiinikatu 4
Helsinki 00130

  • Kaupunginosa: Kaartinkaupunki
  • Pinta-ala: 325 m2
  • Kerros: 2. kerros
  • Vapautuu:
  • Rakennusvuosi: 1903
  • Vuokraluokka: €/m2

Ota yhteyttä kohteesta

Jos kiinnostuit kohteesta, ota yhteyttä puhelimitse tai sähköisellä yhteydenottolomakkeella.

Puhelin: 0108368400

Hyväksyn tietosuojaselosteen

Cushman & Wakefield suosittelee

Etkö löydä etsimääsi?

Ota yhteyttä meidän asiantuntijaan.