Vapaat toimitilat

Toimiva, viihtyisä ja sopivan kokoinen toimitila on tärkeä osa yrityksen menestystä. Cushman & Wakefield auttaa tiloja hakevia yrityksiä ja sijoittajia löytämään parhaat toimitilat, oli sitten kyseessä toimistotila, liiketila, varastotila tai tuotantotila.

Eteläinen Makasiinikatu 4, Helsinki

Vuokrattava, Toimistotila, Helsinki, Kaartinkaupunki, 325 m2

Kohde #20543

Kuvaus

2. kerroksen toimiva ja tyylikäs noin 25-30 hengen organisaatiolle sopiva toimistotila, josta näkymät Makasiinikadulle, Unioninkadulle ja sisäpihalle. Toimistossa on isoja korkeita huoneita ja loungetilaa. Tilassa on keittiö ja 4 wc:tä. Tilassa on mahdollista tehdä kevyitä modifiointitöitä ennen vuokrakauden alkua. Pintaremontilla tästä saa todella hienon toimiston. Sisäkuvat ovat vastaavankokoisesta remontoidusta toimistosta 3 kerroksessa. Navigatortalo, hieno näkemisen arvoinen rakennus aivan Kasarmitorin kupeessa. Kauppatori on kulman takana. Navigatortalon on suunnitellut Yleisten rakennusten ylihallituksen arkkitehtinäkin toiminut Harald Neovius vuonna 1903. Rakennus valmistui vuonna 1905 Lars Krogius Oy:lle, ja pian tämän jälkeen rakennusta asutti noin 50 vuotta Suomen Höyrylaiva Osakeyhtiö. Alun perin rakennus on ollut neljäkerroksinen, ja 1920-luvulla tehtiin kaksi lisäkerrosta asunnoiksi. Kohde sijaitsee erinomaisella paikalla Helsingin Kaartinkaupunginosassa. Toimistotiloissa koneellinen ilmanvaihto jäähdytyksellä. Pysäköintimahdollisuus Q-Park Kasarmitori, johon sisäänajo Fabianinkadulta. Pyörien säilytystilaa sisäpihalla.

Liikenneyhteydet

Rautatientori kävelymatkan päässä (1,1 km/14 min). Raitiovaunu- ja bussipysäkeille n. 100 m. Henkilöautolla lentokentälle n. 35 min.

Yhteystiedot

Toimistovuokraus
Toimistovuokraus

0108368400

info@cushwake.fi

Eteläinen Makasiinikatu 4, 325m2, 2. kerros, Toimistotila
Toimistotila

Eteläinen Makasiinikatu 4
Helsinki 00130

  • Kaupunginosa: Kaartinkaupunki
  • Pinta-ala: 325 m2
  • Kerros: 2. kerros
  • Vapautuu:
  • Rakennusvuosi: 1903
  • Vuokraluokka: €/m2

Ota yhteyttä kohteesta

Jos kiinnostuit kohteesta, ota yhteyttä puhelimitse tai sähköisellä yhteydenottolomakkeella.

Puhelin: 0108368400

Hyväksyn tietosuojaselosteen

Cushman & Wakefield suosittelee

Etkö löydä etsimääsi?

Ota yhteyttä meidän asiantuntijaan.