Eteläranta 8, Helsinki | Cushman & Wakefield

Vapaat toimitilat

Toimiva, viihtyisä ja sopivan kokoinen toimitila on tärkeä osa yrityksen menestystä. Cushman & Wakefield auttaa tiloja hakevia yrityksiä ja sijoittajia löytämään parhaat toimitilat, oli sitten kyseessä toimistotila, liiketila, varastotila tai tuotantotila.

Eteläranta 8, Helsinki

Vuokrattava, Toimistotila, Helsinki, Kaartinkaupunki, 985 m2

Kohde #20503

Kuvaus

Vuokrattavana upea 985 m2 toimistotila, johon mahtuu noin 65 työpistettä. Tilat voidaan remontoida käyttäjän toiveiden mukaan. Tilassa: - Neuvottelutilat 9 kpl, n. 60 henk. - Työtilat (6 kpl, n. 65 henk.) - 9 wc:tä.Kauppatorin kupeessa sijaitseva Eteläranta 8 tarjoaa laadukkaan työympäristön kolmeen suuntaan avautuvilla, upeilla näkymillä. Sisätiloiltaan ja tekniikaltaan uusitun kiinteistön vuokrattavat toimistotilat palvelevat täydellisesti nykyaikaista käyttäjää keskustan palvelujen ja sujuvien yhteyksien äärellä.Toimistotilaa merellisessä ympäristössä. Eteläranta 8 on 10-kerroksinen toimistorakennus Helsingin ydinkeskustassa, sataman läheisyydessä. Pelkistetyn tyylikäs, selkeäpohjainen rakennus on saneerattu sisätiloiltaan ja tekniikaltaan täysin vuosina 2013-2014. Kiinteistössä on aulapalvelu ja erinomainen henkilöstöravintola, jonka operaattori hoitaa myös 145m2 juhlatilaa, joka sijaitsee Etelärannan puolella katutasossa ja jota talon vuokralaiset voivat vuokrata tilaisuuksiinsa.Pysäköintipaikkoja voi vuokrata Tähtitorninmäen tai Kasarminkadun pysäköintihallista erillisellä sopimuksella. Sopimus tehdään pysäköintioperaattorin kanssa.

Liikenneyhteydet

Helsingin rautatieasemalle 1,2 km/12 min. kävelymatka. Helsinki-Vantaan lentoasemalle 20,7 km/31 min. autolla. Europark Kluuvi 650m/7 min. kävelymatka.

Yhteystiedot

Toimistovuokraus
Toimistovuokraus

0108368400

info@cushwake.fi

Pohjakuvat / Esitteet

Kiinteistön muut vapaat tilat

  Näytä kaikki
  Toimistotila

  Eteläranta 8
  Helsinki 00130

  • Kaupunginosa: Kaartinkaupunki
  • Pinta-ala: 985 m2
  • Kerros: 8. kerros
  • Vapautuu:
  • Rakennusvuosi: 1955
  • Vuokraluokka: 25-30 €/m2

  Ota yhteyttä kohteesta

  Jos kiinnostuit kohteesta, ota yhteyttä puhelimitse tai sähköisellä yhteydenottolomakkeella.

  Puhelin: 0108368400

  Hyväksyn tietosuojaselosteen

  Cushman & Wakefield suosittelee

  Etkö löydä etsimääsi?

  Ota yhteyttä meidän asiantuntijaan.