Vapaat toimitilat

Toimiva, viihtyisä ja sopivan kokoinen toimitila on tärkeä osa yrityksen menestystä. Cushman & Wakefield auttaa tiloja hakevia yrityksiä ja sijoittajia löytämään parhaat toimitilat, oli sitten kyseessä toimistotila, liiketila, varastotila tai tuotantotila.

Eteläranta 8, Helsinki

Vuokrattava, Toimistotila, Helsinki, Kaartinkaupunki, 212 m2

Kohde #26371

Kuvaus

Vuokrattavana upea 212 m2 toimistotila Etelärannasta. Tilaan saa noin 14 työpistettä. Tilat voidaan remontoida käyttäjän toiveiden mukaan.
Tilassa:
– Neuvottelutilat (2kpl, n. 14 henk.)
– Työtilat (2 kpl, n. 14 henk.)
– Muut tilat (työkahvilat, taukotilat ja aula)
– WC (2 kpl)

Kauppatorin kupeessa sijaitseva Eteläranta 8 tarjoaa laadukkaan työympäristön kolmeen suuntaan avautuvilla, upeilla näkymillä. Sisätiloiltaan ja tekniikaltaan uusitun kiinteistön vuokrattavat toimistotilat palvelevat täydellisesti nykyaikaista käyttäjää keskustan palvelujen ja sujuvien yhteyksien äärellä.

Toimistotilaa merellisessä ympäristössä. Eteläranta 8 on 10-kerroksinen toimistorakennus Helsingin ydinkeskustassa, sataman läheisyydessä. Pelkistetyn tyylikäs, selkeäpohjainen rakennus on saneerattu sisätiloiltaan ja tekniikaltaan täysin vuosina 2013-2014. Kiinteistössä on aulapalvelu ja erinomainen henkilöstöravintola, jonka operaattori hoitaa myös 145m2 juhlatilaa, joka sijaitsee Etelärannan puolella katutasossa ja jota talon vuokralaiset voivat vuokrata tilaisuuksiinsa.

Pysäköintipaikkoja voi vuokrata Tähtitorninmäen tai Kasarminkadun pysäköintihallista erillisellä sopimuksella. Sopimus tehdään pysäköintioperaattorin kanssa.

Liikenneyhteydet

Eteläranta 8 sijaitsee meren äärellä, lähellä kaikkia keskustan palveluita. Raitiovaunu kulkee aivan kiinteistön oven edestä, ja kohteeseen on helppo saapua myös pyörällä, autolla tai miksei vaikkapa veneellä – Kauppatorin vesiliikennelaiturit ovat vain muutaman askeleen päässä! Helsingin rautatieasemalle 1,2 km/12 min. kävelymatka. Helsinki-Vantaan lentoasemalle 20,7 km/31 min. autolla. Europark Kluuvi 650m/7 min. kävelymatka.

Yhteystiedot

Toimistovuokraus
Toimistovuokraus

0108368400

info@cushwake.fi

Pohjakuvat / Esitteet

Ei ole saatavilla

Kiinteistön muut vapaat tilat

Näytä kaikki
Toimistotila

Eteläranta 8
Helsinki 00130

  • Kaupunginosa: Kaartinkaupunki
  • Pinta-ala: 212 m2
  • Kerros: 7. kerros
  • Vapautuu:
  • Rakennusvuosi: 1955
  • Vuokraluokka: 25-30 €/m2

Ota yhteyttä kohteesta

Jos kiinnostuit kohteesta, ota yhteyttä puhelimitse tai sähköisellä yhteydenottolomakkeella.

Puhelin: 0108368400

Hyväksyn tietosuojaselosteen

Cushman & Wakefield suosittelee

Etkö löydä etsimääsi?

Ota yhteyttä meidän asiantuntijaan.