Vapaat toimitilat

Toimiva, viihtyisä ja sopivan kokoinen toimitila on tärkeä osa yrityksen menestystä. Cushman & Wakefield auttaa tiloja hakevia yrityksiä ja sijoittajia löytämään parhaat toimitilat, oli sitten kyseessä toimistotila, liiketila, varastotila tai tuotantotila.

Fabianinkatu 8, Helsinki

Vuokrattava, Toimistotila, Helsinki, Kaartinkaupunki, 160 m2

Kohde #24472

Kuvaus

Vuokrattavana siisti toisen kerroksen huonetoimisto hienolla sijainnilla Helsingin ydinkeskustassa Esplanadin puiston läheisyydessä. Tila vapautuu sopimuksen mukaan.

Haluttua toimitilaa arvostetulla sijainnilla Esplanadin puiston läheisyydessä. Fabianinkatu 8 Kaartinkaupungissa, ydinkeskustan tuntumassa on vastaus keskustasijaintia arvostavan toimitilahaaveisiin. Vuonna 1972 rakennettu kiinteistö tarjoaa uudistettua, erilaisiin tarpeisiin taipuvaa toimitilaa kuudessa kerroksessa. Vuokralaisten on mahdollista hyödyntää myös häkkivarastoja tai isompiakin varastotiloja sopimuksen mukaan. Osasta tiloja on näkymät Esplanadin puistoon, eikä Kauppatorillekaan ole kuin muutaman kiven heitto. Työmatkapyöräilijät saavat pyöränsä talteen kiinteistön omaan pysäköintihalliin, jossa on vuokrattavissa myös autopaikkoja. Lämpimässä autohallissa on autonpesupaikka.

Liikenneyhteydet

Keskustan liikenneyhteydet; bussi, juna, metro ja raitiovaunu. Bussipysäkille 600 m, raitiovaunupysäkille 300 m, metroasemalle 700 m, juna-asemalle 800 m.

Yhteystiedot

Toimistovuokraus
Toimistovuokraus

0108368400

info@cushwake.fi

Pohjakuvat / Esitteet

Ei ole saatavilla

Kiinteistön muut vapaat tilat

Näytä kaikki
Toimistotila

Fabianinkatu 8
Helsinki 00130

  • Kaupunginosa: Kaartinkaupunki
  • Pinta-ala: 160 m2
  • Kerros: 2. kerros
  • Vapautuu: sop. mukaan
  • Rakennusvuosi: 1972
  • Vuokraluokka: 31-35 €/m2

Ota yhteyttä kohteesta

Jos kiinnostuit kohteesta, ota yhteyttä puhelimitse tai sähköisellä yhteydenottolomakkeella.

Puhelin: 0108368400

Hyväksyn tietosuojaselosteen

Cushman & Wakefield suosittelee

Etkö löydä etsimääsi?

Ota yhteyttä meidän asiantuntijaan.