Vapaat toimitilat

Toimiva, viihtyisä ja sopivan kokoinen toimitila on tärkeä osa yrityksen menestystä. Cushman & Wakefield auttaa tiloja hakevia yrityksiä ja sijoittajia löytämään parhaat toimitilat, oli sitten kyseessä toimistotila, liiketila, varastotila tai tuotantotila.

Fabianinkatu 9, Helsinki

Vuokrattava, Liiketila, Helsinki, Kaartinkaupunki, 314m2

Kohde #16491

Kuvaus

ERINOMAISESTI KAHVILAKSI SOVELTUVA LIIKETILA Alkon erikoismyymälän ja viereen avattavan tunnetun ruokaravintolan välissä. Ensimmäisen kerroksen liiketilaa, joka saneerataan täysin Tila sopii esim. kahvilaksi, tai kaupalle, jonka aukioloajat noudattaisivat vähintään toimistojen aukioloaikoja, esim. pieneksi erikoiskaupaksi tai hyvinvointitilaksi, mutta ei ravintolakäyttöön. Tila valmis arviolta syksyllä 2021. Liiketilojen vuokraus ja tiedustelut: Jari Jäntti puh. 010 836 8418, jari.jantti@cushwake.fi. Fab9 antaa sinulle mahdollisuuden tehdä unelmiesi toimitiloista totta. Kiinteistön monipuolinen pohjaratkaisu on täysin muokattavissa vastaamaan yrityksesi tarpeita ja ilmettä. Arkkitehti Pekka Saareman suunnittelema ja vuonna 1963 valmistunut 7-kerroksinen toimistorakennus sijaitsee Kaartinkaupungissa, Fabianinkadun ja Eteläisen Makasiinikadun kulmassa. Kiinteistön maantason yläpuoliset kerrokset, julkisivu ja ikkunat on kunnostettu. Sisätilat kunnostetaan täysin. Kiinteistön päävuokralainen muuttaa tomistotiloihin Q4/2021. Kunnostettu kiinteistö sertifioidaan BREEAM In-use standardin mukaiseen "Very Good" -tasoon.

Fab9 antaa sinulle mahdollisuuden tehdä unelmiesi toimitiloista totta. Kiinteistön monipuolinen pohjaratkaisu on täysin muokattavissa vastaamaan yrityksesi tarpeita ja ilmettä. Arkkitehti Pekka Saareman suunnittelema ja vuonna 1963 valmistunut 7-kerroksinen toimistorakennus sijaitsee Kaartinkaupungissa, Fabianinkadun ja Eteläisen Makasiinikadun kulmassa. Kiinteistön maantason yläpuoliset kerrokset, julkisivu ja ikkunat on kunnostettu. Sisätilat kunnostetaan täysin. Kiinteistön päävuokralainen muuttaa tomistotiloihin Q4/2021. Kunnostettu kiinteistö sertifioidaan BREEAM In-use standardin mukaiseen "Very Good" -tasoon.

Liikenneyhteydet

Loistava saavutettavuus kaikilla kulkuvälineillä. Useita raitiovaunulinjoja kiinteistön läheisyydessä. 1 km rautatieasemalle, 1,5 km Kampin terminaaliin, 1km Helsingin Yliopiston metroasemalle. Kiinteistössä oma 30 pysäköintipaikan parkkihalli.

Yhteystiedot

Jari Jäntti
Jari Jäntti

0503375363

jari.jantti@cushwake.fi

Pohjakuvat / Esitteet

Fabianinkatu 9, 314m2, 1. kerros, Liiketila
Toimistotila

Fabianinkatu 9
Helsinki 00130

  • Kaupunginosa: Kaartinkaupunki
  • Pinta-ala: 314 m2
  • Kerros: 1. kerros
  • Vapautuu: Q3 / 2021
  • Rakennusvuosi: 1963
  • Vuokraluokka: 31-35 €/m2

Ota yhteyttä kohteesta

Jos kiinnostuit kohteesta, ota yhteyttä puhelimitse tai sähköisellä yhteydenottolomakkeella.

Puhelin: 0503375363

Hyväksyn tietosuojaselosteen

Cushman & Wakefield suosittelee

Etkö löydä etsimääsi?

Ota yhteyttä meidän asiantuntijaan.