Vapaat toimitilat

Toimiva, viihtyisä ja sopivan kokoinen toimitila on tärkeä osa yrityksen menestystä. Cushman & Wakefield auttaa tiloja hakevia yrityksiä ja sijoittajia löytämään parhaat toimitilat, oli sitten kyseessä toimistotila, liiketila, varastotila tai tuotantotila.

Kasarmikatu 36, Helsinki

Vuokrattava, Toimistotila, Helsinki, Kaartinkaupunki, 921 m2

Kohde #27153

Kuvaus

Erinomaisessa kunnossa oleva monikäyttöinen toimistotila, joka on toiminut vuokralaiselle asiakasedustustilana. Tulevat tilaratkaisut voidaan toteuttaa toiveiden mukaan. Tila vapautuu 1.9.2024.

Keskeisellä mutta rauhallisella paikalla sijaitsevia nykyaikaisia toimistotiloja historiallisen Kasarmitorin laidalla. Arkkitehti Lars Sonckin suunnittelema, vuonna 1923 valmistunut rakennus on sisätiloiltaan tyylikkäästi saneerattu nykyaikaiseksi toimistotaloksi. Viihtyisissä tiloissa on toimivat ja tehokkaat pohjaratkaisut, ja tilat ovat helposti muunneltavissa erilaisten tarpeiden mukaan yrityskohtaisesti. Talon käyttäjät voivat vuokrata neuvottelutilaa kiinteistön alakerrasta.

Kiinteistö sopii erinomaisesti keskeistä ja rauhallista sijaintia arvostavalle yritykselle. Sijainti edessä avautuvan Kasarmitorin äärellä tarjoaa arvokkaan ja seesteisen ympäristön vain kivenheiton päässä keskustan sykkeestä. Aluetta luonnehtii merelliseen ympäristöön asettunut hallinto- ja finanssirakennusten keskittymä. Kaartinkaupunki on uuden ja vanhan viehättävä sekoitus. Keskellä Helsinkiä, mutta omassa rauhassaan.

Kohteen omistaa Sponda Oyj.

Liikenneyhteydet

Kohde on helposti saavutettavissa julkisilla kulkuvälineillä ja ympäristössä on runsaasti pysäköintipalveluita. Lähin raitiovaunupysäkki on Kauppatorilla.

Yhteystiedot

Toimistovuokraus
Toimistovuokraus

0108368400

info@cushwake.fi

Pohjakuvat / Esitteet

Ei ole saatavilla

Kiinteistön muut vapaat tilat

Näytä kaikki
Toimistotila

Kasarmikatu 36
Helsinki 00130

  • Kaupunginosa: Kaartinkaupunki
  • Pinta-ala: 921 m2
  • Kerros: 3. kerros
  • Vapautuu: 1.9.2024
  • Rakennusvuosi: 1923
  • Vuokraluokka: €/m2

Ota yhteyttä kohteesta

Jos kiinnostuit kohteesta, ota yhteyttä puhelimitse tai sähköisellä yhteydenottolomakkeella.

Puhelin: 0108368400

Hyväksyn tietosuojaselosteen

Cushman & Wakefield suosittelee

Etkö löydä etsimääsi?

Ota yhteyttä meidän asiantuntijaan.