Vapaat toimitilat

Toimiva, viihtyisä ja sopivan kokoinen toimitila on tärkeä osa yrityksen menestystä. Cushman & Wakefield auttaa tiloja hakevia yrityksiä ja sijoittajia löytämään parhaat toimitilat, oli sitten kyseessä toimistotila, liiketila, varastotila tai tuotantotila.

Korkeavuorenkatu 30, Helsinki

Vuokrattava, Toimistotila, Helsinki, Kaartinkaupunki, 284m2

Kohde #19992

Kuvaus

1. kerroksen valoisa ja viihtyisä toimitila omalla sisäänkäynnillä Ludviginkadulta sekä toinen sisäänkäynti Korkeavuorenkadulta. Tila soveltuu toimistoksi, liiketilaksi, näyttelytilaksi tai näiden yhdistelmäksi. Tilat vaativat pintaremontin. K.A. Wreden suunnittelema arvokiinteistö "Heikelin talo". Talo sijaitsee Korkeavuorenkadun ja Ludviginkadun kulmassa. Loistava sijainti ydinkeskustassa Esplanadin välittömässä läheisyydessä. Vuonna 1885 rakennettuun kiinteistöön on tehty julkisivuremontti.

K.A. Wreden suunnittelema arvokiinteistö "Heikelin talo". Talo sijaitsee Korkeavuorenkadun ja Ludviginkadun kulmassa. Loistava sijainti ydinkeskustassa Esplanadin välittömässä läheisyydessä. Vuonna 1885 rakennettuun kiinteistöön on tehty julkisivuremontti.

Liikenneyhteydet

Hyvät yhteydet kaikilla julkisilla liikennevälineillä. Kävelymatka juna-asemalle sekä metrolle. Erottajan pysäköintihallin sisäänkäynti Ludviginkadulla kiinteistöä vastapäätä.

Yhteystiedot

Jari Jäntti
Jari Jäntti

0503375363

jari.jantti@cushwake.fi

Korkeavuorenkatu 30, 284m2, 1. kerros, Toimistotila
Toimistotila

Korkeavuorenkatu 30
Helsinki 00130

  • Kaupunginosa: Kaartinkaupunki
  • Pinta-ala: 284 m2
  • Kerros: 1. kerros
  • Vapautuu:
  • Rakennusvuosi: 1885
  • Vuokraluokka: 31-35 €/m2

Ota yhteyttä kohteesta

Jos kiinnostuit kohteesta, ota yhteyttä puhelimitse tai sähköisellä yhteydenottolomakkeella.

Puhelin: 0503375363

Hyväksyn tietosuojaselosteen

Cushman & Wakefield suosittelee

Etkö löydä etsimääsi?

Ota yhteyttä meidän asiantuntijaan.