Vapaat toimitilat

Toimiva, viihtyisä ja sopivan kokoinen toimitila on tärkeä osa yrityksen menestystä. Cushman & Wakefield auttaa tiloja hakevia yrityksiä ja sijoittajia löytämään parhaat toimitilat, oli sitten kyseessä toimistotila, liiketila, varastotila tai tuotantotila.

Korkeavuorenkatu 37, Helsinki

Vuokrattava, Toimistotila, Helsinki, Kaartinkaupunki, 3000m2

Kohde #19465

Kuvaus

Oma pääkonttoritason remontoitava toimistokohde. Mahdollisuus kokonaan omaan rakennukseen. Kuvissa on esimerkkejä kiinteistön tiloista. Korkeavuorenkatu 37 sijaitsee Helsingin ydinkeskustassa, rauhallisen Kaartinkaupungin arvoalueella, Esplanadin ja Kasarmitorin läheisyydessä. Keskeisen sijaintinsa ansiosta kiinteistölle on erinomaiset kulkuyhteydet julkisilla liikennevälineillä ja kaikki keskustan palvelut ovat lähiympäristössä. Tämä arkkitehti Raoul Lehmannin suunnittelema ryhdikäs kiinteistö on rakennettu vuonna 1967. Kiinteistö on saneerattu nykyaikaiseen toimistokäyttöön vuonna 1999. Kiinteistön monipuoliset tilat käsittävät sekä huone- että avotoimistotiloja. Sisätilat ovat muunneltavissa vuokralaisen tarpeiden mukaisesti. Kiinteistön vuokralaisten käytössä on myös sosiaalitilat ja neuvotteluhuoneita. Autopaikkoja sisäpihalla ja autohallissa. Sisäpihalla polkupyöräparkki. Kohteen omistaa Sponda Oyj.

Korkeavuorenkatu 37 sijaitsee Helsingin ydinkeskustassa, rauhallisen Kaartinkaupungin arvoalueella, Esplanadin ja Kasarmitorin läheisyydessä. Keskeisen sijaintinsa ansiosta kiinteistölle on erinomaiset kulkuyhteydet julkisilla liikennevälineillä ja kaikki keskustan palvelut ovat lähiympäristössä. Tämä arkkitehti Raoul Lehmannin suunnittelema ryhdikäs kiinteistö on rakennettu vuonna 1967. Kiinteistö on saneerattu nykyaikaiseen toimistokäyttöön vuonna 1999. Kiinteistön monipuoliset tilat käsittävät sekä huone- että avotoimistotiloja. Sisätilat ovat muunneltavissa vuokralaisen tarpeiden mukaisesti. Kiinteistön vuokralaisten käytössä on myös sosiaalitilat ja neuvotteluhuoneita. Autopaikkoja sisäpihalla ja autohallissa. Sisäpihalla polkupyöräparkki. Kohteen omistaa Sponda Oyj.

Liikenneyhteydet

Kiinteistölle on erinomaiset julkisen liikenteen kulkuyhteydet. Helsingin rautatieasemalle on matkaa noin 800 metriä.

Yhteystiedot

Toimistovuokraus
Toimistovuokraus

0108368400

info@cushwake.fi

Pohjakuvat / Esitteet

Ei ole saatavilla

Korkeavuorenkatu 37, 3000m2, Koko rakennus, Toimistotila
Toimistotila

Korkeavuorenkatu 37
Helsinki 00130

  • Kaupunginosa: Kaartinkaupunki
  • Pinta-ala: 3000 m2
  • Kerros: Koko rakennus
  • Vapautuu: sop. mukaan
  • Rakennusvuosi: 1967
  • Vuokraluokka: €/m2

Ota yhteyttä kohteesta

Jos kiinnostuit kohteesta, ota yhteyttä puhelimitse tai sähköisellä yhteydenottolomakkeella.

Puhelin: 0108368400

Hyväksyn tietosuojaselosteen

Cushman & Wakefield suosittelee

Etkö löydä etsimääsi?

Ota yhteyttä meidän asiantuntijaan.