Vapaat toimitilat

Toimiva, viihtyisä ja sopivan kokoinen toimitila on tärkeä osa yrityksen menestystä. Cushman & Wakefield auttaa tiloja hakevia yrityksiä ja sijoittajia löytämään parhaat toimitilat, oli sitten kyseessä toimistotila, liiketila, varastotila tai tuotantotila.

Korkeavuorenkatu 45, Helsinki

Vuokrattava, Toimistotila, Helsinki, Kaartinkaupunki, 5576 m2

Kohde #27216

Kuvaus

Täysin saneerattava kiinteistö yhdelle tai usealle toimistokäyttäjälle. Kiinteistö tullaan saneeraamaan korkeaan laatuluokkaan ja hankkeen käynnistäminen vaatii 50% esivuokrausasteen. Kiinteistö sisältää toimistoa, ravintolatilaa, liiketilaa, neuvottelutiloja, auditoriotilaa, sosiaalitilat, kuntosalin, kattoterassin & saunan, katetun & lämmitetyn sisäpihan atriumin, pyörävaraston, ryhmätyötilaa, jne. Lisäksi julkisivu ja tekniikka tullaan uusimaan. Samalla kiinteistöön rakennetaan kaksi uutta lisäkerrosta. Lisäksi tavoitteena on saada A- energialuokitus ja LEED Platinum ympäristösertifikaatti. Rakennuttaminen voidaan aloittaa aikaisintaan joulukuussa 2024 ja rakentamisaika on noin 18kk. Tällöin ensimmäinen mahdollinen muuttopäivä on kesäkuussa 2026.

Kiinteistö sijaitsee Kaartinkaupungin bisneskeskustan ytimessä. Lähellä ovat merenranta, puistot ja Vanha kauppahalli sekä alueen boutique-hotellit ja huippuravintolat. Huippusijainti Esplanadin puiston vieressä. Kiinteistölle on helppo saapua niin julkisilla, omalla autolla kuin pyörälläkin.? Kaartinkaupunki on uuden ja vanhan viehättävä sekoitus.

Yhteystiedot

Toimistovuokraus
Toimistovuokraus

0108368400

info@cushwake.fi

Pohjakuvat / Esitteet

Ei ole saatavilla

Kiinteistön muut vapaat tilat

Näytä kaikki
Toimistotila

Korkeavuorenkatu 45
Helsinki 00130

  • Kaupunginosa: Kaartinkaupunki
  • Pinta-ala: 5576 m2
  • Kerros: Useita kerroksia
  • Vapautuu: Kesäkuu 2026
  • Rakennusvuosi: 1912
  • Vuokraluokka: €/m2

Ota yhteyttä kohteesta

Jos kiinnostuit kohteesta, ota yhteyttä puhelimitse tai sähköisellä yhteydenottolomakkeella.

Puhelin: 0108368400

Hyväksyn tietosuojaselosteen

Cushman & Wakefield suosittelee

Etkö löydä etsimääsi?

Ota yhteyttä meidän asiantuntijaan.