Vapaat toimitilat

Toimiva, viihtyisä ja sopivan kokoinen toimitila on tärkeä osa yrityksen menestystä. Cushman & Wakefield auttaa tiloja hakevia yrityksiä ja sijoittajia löytämään parhaat toimitilat, oli sitten kyseessä toimistotila, liiketila, varastotila tai tuotantotila.

Rikhardinkatu 2, Helsinki

Vuokrattava, Liiketila, Helsinki, Kaartinkaupunki, 93m2

Kohde #19438

Kuvaus

Liiketila katutasossa, kivijalassa, hienossa historiallisen kauniissa rakennuksessa, jossa näyttävä julkisivu. Siisti, remontoitu, rauhaisa tila, jossa yksi suurempi avonainen tila, kaksi suurehkoa rauhallisempaa huonetta sisäpihan puolella sekä minikeittiö. Tiloissa on viilennys. Kaarevat ikkunat. Sijainti erinomaisella kehittyvällä alueella Helsingin keskustassa. Tila soveltuu erinomaisesti esim. vaateliikkeeksi tai kiinteistönvälitysliikkeeksi. Tila ei tekniikaltaan sovellu ravintolaksi tai kahvilaksi. Tila vapautuu sopimuksen mukaan. Sisäänkäynti Rikhardinkadulta. Tilaan on kaksi sisäänkäyntiä, suoraan kadulta ja porrashuoneen kautta ovipuhelimella. Kohteessa on vapaana tällä hetkellä myös kaksi varastoa kellarikerroksessa, johon on rappuyhteys. Varastojen koot 22 m2 ja 26 m2. Liiketilojen vuokraus ja tiedustelut: Jari Jäntti puh. 010 836 8418, jari.jantti@cushwake.fi. Kasarmikatu 42 ja Rikhardinkatu 2 kulmassa oleva arvokiinteistö on rakennettu kahdessa osassa vuosina 1890 (Rikhardinkatu) ja 1933 (Kasarmikatu). Molempien rakennusten asuintilat muutettiin virkatiloiksi 1960-luvulla. Viisikerroksinen Rikhardinkatu 2 oli alun perin asuintalo. Vanhat porraskäytävät ovat arvokkaan hienot. Tiloissa on korkeat huoneet ja historiallisia yksityiskohtia. Rikhardinkatu 2 on kulttuurihistoriallisesti arvokas, ja se on suojeltu valtioneuvoston päätöksellä. Kasarmikatu 42 funkkisrakennuksen pohjakerroksessa oli alun perin myymälöitä, seuraavassa kerroksessa toimistoja ja loput kerrokset asuinhuoneistoja. Tilat saadaan helposti avariksi tehokkaiksi toimistoiksi. Pysäköintimahdollisuus Q-Park Kasarmitorilla, johon on sisäänajo Fabianinkadulta.

Kasarmikatu 42 ja Rikhardinkatu 2 kulmassa oleva arvokiinteistö on rakennettu kahdessa osassa vuosina 1890 (Rikhardinkatu) ja 1933 (Kasarmikatu). Molempien rakennusten asuintilat muutettiin virkatiloiksi 1960-luvulla. Viisikerroksinen Rikhardinkatu 2 oli alun perin asuintalo. Vanhat porraskäytävät ovat arvokkaan hienot. Tiloissa on korkeat huoneet ja historiallisia yksityiskohtia. Rikhardinkatu 2 on kulttuurihistoriallisesti arvokas, ja se on suojeltu valtioneuvoston päätöksellä. Kasarmikatu 42 funkkisrakennuksen pohjakerroksessa oli alun perin myymälöitä, seuraavassa kerroksessa toimistoja ja loput kerrokset asuinhuoneistoja. Tilat saadaan helposti avariksi tehokkaiksi toimistoiksi. Pysäköintimahdollisuus Q-Park Kasarmitorilla, johon on sisäänajo Fabianinkadulta.

Yhteystiedot

Jari Jäntti
Jari Jäntti

0503375363

jari.jantti@cushwake.fi

Pohjakuvat / Esitteet

Rikhardinkatu 2, 93m2, Katutaso, Liiketila
Toimistotila

Rikhardinkatu 2
Helsinki 00130

  • Kaupunginosa: Kaartinkaupunki
  • Pinta-ala: 93 m2
  • Kerros: Katutaso
  • Vapautuu: sop. mukaan
  • Rakennusvuosi: 1980 ja 1933
  • Vuokraluokka: €/m2

Ota yhteyttä kohteesta

Jos kiinnostuit kohteesta, ota yhteyttä puhelimitse tai sähköisellä yhteydenottolomakkeella.

Puhelin: 0503375363

Hyväksyn tietosuojaselosteen

Cushman & Wakefield suosittelee

Etkö löydä etsimääsi?

Ota yhteyttä meidän asiantuntijaan.