Vapaat toimitilat

Toimiva, viihtyisä ja sopivan kokoinen toimitila on tärkeä osa yrityksen menestystä. Cushman & Wakefield auttaa tiloja hakevia yrityksiä ja sijoittajia löytämään parhaat toimitilat, oli sitten kyseessä toimistotila, liiketila, varastotila tai tuotantotila.

Fabianinkatu 21, Helsinki

Vuokrattava, Toimistotila, Helsinki, Kaartinkaupunki, 1131 m2

Kohde #22798

Kuvaus

Tehokas toimistotila kiinteistön viidennestä kerroksesta. Tilassa olevat kaksi valoaukkoa tuovat ihanasti valoa huoneistoon. Osasta tilaa näkymät suoraan Kasarmitorille. Tilalla on katunäkymien lisäksi myös sisäpihanäkymät ja tilaa jakaa kaksi valoatriumia. Toimisto on muokattavissa uudelle käyttäjälle ja tila voidaan esimerkiksi avata tehokkaaksi avokonttoriksi tai rakentaa monipuoliseksi monitilaksi, vuokralaisen tarpeen mukaan. Tila on mahdollista jakaa 628 m2/ 500 m2. Sisäänkäynnit tilasta riippuen Unioninkatu 20-22 tai Pohjoinen Makasiinikatu 3/5. Kiinteistössä aulapalvelu. Kuvissa esimerkkejä kiinteistön tiloista.

Tässä Kaartinkaupungissa sijaitsevassa toimisto- ja liiketilakiinteistössä huomiota herättää talon korkuinen aula. Se on komea sisäänkäynti tilaan, joka soveltuu jopa pääkonttoriksi. Sisäänkäynti tilasta riippuen Unioninkatu 20-22 tai Pohjoinen Makasiinikatu 3/5.

Talo on remontoitu kauttaaltaan ja on tekniikaltaan kuin uusi. Tilat ovat täysin muunneltavissa yrityksen tarpeisiin. Upeista porrashuoneista saa tarvittaessa oman sisäänkäynnin useallekin yritykselle. Kiinteistö on sekä tilasuunnittelultaan että ekologisesti tehokas, ja tiloissa on ajanmukainen ICT-varustus. Talo on saanut energiatehokkuudestaan Breeam-ympäristösertifikaatin. Kiinteistössä on aulapalvelu.

Kohteen omistaa Sponda Oyj.

Liikenneyhteydet

Metroasemalle ja juna-asemalle 800 m. Raitiovaunut kulkevat aivan läheltä. Kiinteistössä polkupyöräparkki ja suihkutilat.

Yhteystiedot

Toimistovuokraus
Toimistovuokraus

0108368400

info@cushwake.fi

Pohjakuvat / Esitteet

Ei ole saatavilla

Kiinteistön muut vapaat tilat

Näytä kaikki
Toimistotila

Fabianinkatu 21
Helsinki 00130

  • Kaupunginosa: Kaartinkaupunki
  • Pinta-ala: 1131 m2
  • Kerros: 5. kerros
  • Vapautuu:
  • Rakennusvuosi: 1954
  • Vuokraluokka: €/m2

Ota yhteyttä kohteesta

Jos kiinnostuit kohteesta, ota yhteyttä puhelimitse tai sähköisellä yhteydenottolomakkeella.

Puhelin: 0108368400

Hyväksyn tietosuojaselosteen

Cushman & Wakefield suosittelee

Etkö löydä etsimääsi?

Ota yhteyttä meidän asiantuntijaan.