Vapaat toimitilat

Toimiva, viihtyisä ja sopivan kokoinen toimitila on tärkeä osa yrityksen menestystä. Cushman & Wakefield auttaa tiloja hakevia yrityksiä ja sijoittajia löytämään parhaat toimitilat, oli sitten kyseessä toimistotila, liiketila, varastotila tai tuotantotila.

Kaisaniemenkatu 6, Helsinki

Vuokrattava, Toimistotila, Helsinki, Kaisaniemi, 355 m2

Kohde #18358

Kuvaus

Vuokrattavissa monipuolinen, kahdesta tilasta yhdistetty toimistotila suositulla sijainnilla Kaisaniemessä. Molemmissa tiloissa on sekä avotilaa että erikokoisia työ- ja neuvotteluhuoneita, joista näkymät useaan eri suuntaan. Tiloissa on wc-tilat ja suuremmassa tilassa myös keittiö. Tilat voidaan vuokrata joko yhdessä tai erikseen 212/145 m2. Pienempään tilaan rakennetaan tarvittaessa keittiö. Ei esteetön sisäänkäynti. Oiva Kallion suunnittelema ja vuonna 1930 valmistunut rakennus Kluuvissa Kaisaniemenkadun ja Vuorimiehenkadun kulmauksessa. Rakennus on näkyvällä paikalla Hakaniemeen johtavan tien varrella erinomaisten julkisten liikenneyhteksien varrella.

Liikenneyhteydet

Kohde sijaitsee lähellä Kaisaniemen metroasemaa (100 m). Rautatietorille ja Elielin aukiolle on lyhyt kävelymatka. Raitiovaunut sekä bussit liikennöivät Kaisaniemenkatua pitkin.

Yhteystiedot

Toimistovuokraus
Toimistovuokraus

0108368400

info@cushwake.fi

Kaisaniemenkatu 6, 355m2, 5. kerros, Toimistotila
Toimistotila

Kaisaniemenkatu 6
Helsinki 00100

  • Kaupunginosa: Kaisaniemi
  • Pinta-ala: 355 m2
  • Kerros: 5. kerros
  • Vapautuu:
  • Rakennusvuosi: 1930
  • Vuokraluokka: 25-30 €/m2

Ota yhteyttä kohteesta

Jos kiinnostuit kohteesta, ota yhteyttä puhelimitse tai sähköisellä yhteydenottolomakkeella.

Puhelin: 0108368400

Hyväksyn tietosuojaselosteen

Cushman & Wakefield suosittelee

Etkö löydä etsimääsi?

Ota yhteyttä meidän asiantuntijaan.