Vapaat toimitilat

Toimiva, viihtyisä ja sopivan kokoinen toimitila on tärkeä osa yrityksen menestystä. Cushman & Wakefield auttaa tiloja hakevia yrityksiä ja sijoittajia löytämään parhaat toimitilat, oli sitten kyseessä toimistotila, liiketila, varastotila tai tuotantotila.

Kaisaniemenkatu 7, Helsinki

Vuokrattava, Toimistotila, Helsinki, Kaisaniemi, 435m2

Kohde #12322

Kuvaus

1.1.2021 vapautuva 2. kerroksen toimistotila Kaisaniemestä. Tila on valmistunut v.2016, jolloin rakennuksen tähän osaan tehtiin peruskorjaus. Tila on ollut ainoastaan yhdellä käyttäjällä, it-alan yrityksellä, remontin jälkeen. Tilan erikoisuutena epoksilakkapintainen betonilattia ja joitain raakabetoniyksityiskohtia seinissä. Hieman harvinaisempana myös "oikea" keittiö, jossa saareke, liesi ilmanvaihtoineen jne. Tämä mahdollistaa mm. ruoan valmistamisen itse edustustilaisuuksiin. Valoa tuo tilan takaosaan näyttävä kattoikkuna. Kuituyhteys. Ei jäähdytystä; tilan kadunpuoleiset ikkunat ovat pohjoiseen, joten IV:n kanssa ei ole ollut ongelmia. Kadulta rauhallinen uusi porrashuone hisseineen, lisäksi ovipuhelin. Liiketilaa Helsingin ytimessä. Pysäköintitilaa saatavilla keskustan parkkihalleista. Kaikki tarvittavat palvelut sijaitsevat kävelyetäisyydellä.

Liiketilaa Helsingin ytimessä. Pysäköintitilaa saatavilla keskustan parkkihalleista. Kaikki tarvittavat palvelut sijaitsevat kävelyetäisyydellä.

Liikenneyhteydet

Hyvät liikenneyhteydet: raitiovaunu, bussi, juna, metro.

Yhteystiedot

Toimistovuokraus
Toimistovuokraus

0108368400

info@cushwake.fi

Kaisaniemenkatu 7, 435m2, 2. kerros, Toimistotila
Toimistotila

Kaisaniemenkatu 7
Helsinki 00100

  • Kaupunginosa: Kaisaniemi
  • Pinta-ala: 435 m2
  • Kerros: 2. kerros
  • Vapautuu: 1.1.2021
  • Rakennusvuosi:
  • Vuokraluokka: 25-30 €/m2

Ota yhteyttä kohteesta

Jos kiinnostuit kohteesta, ota yhteyttä puhelimitse tai sähköisellä yhteydenottolomakkeella.

Puhelin: 0108368400

Hyväksyn tietosuojaselosteen

Cushman & Wakefield suosittelee

Etkö löydä etsimääsi?

Ota yhteyttä meidän asiantuntijaan.