Vapaat toimitilat

Toimiva, viihtyisä ja sopivan kokoinen toimitila on tärkeä osa yrityksen menestystä. Cushman & Wakefield auttaa tiloja hakevia yrityksiä ja sijoittajia löytämään parhaat toimitilat, oli sitten kyseessä toimistotila, liiketila, varastotila tai tuotantotila.

Mikonkatu 15 B, Helsinki

Vuokrattava, Toimistotila, Helsinki, Kluuvi, 490 m2

Kohde #19798

Kuvaus

Siisti, moderni toimistotila, joka soveltuu avo- ja huonetoimistoksi. Ainutlaatuiset näkymät Rautatientorille. Sisävalokuvat ovat malliesimerkkejä kiinteistön tiloista.

Mikonlinna on moderni toimisto- ja liikekiinteistö Fenniakorttelissa, Helsingin Rautatientorin ääressä. Mikonkadun suosittu alue Helsingin sydämessä tarjoaa upeat puitteet keskeistä sijaintia ja ympäristön monipuolista palvelutarjontaa arvostaville yrityksille.

Mikonlinna on helposti ja nopeasti saavutettavissa kaikilla julkisen liikenteen välineillä koko pääkaupunkiseudun alueelta. Keskeinen sijainti takaa myös sen, että kaikki keskustan kaupalliset ja yrityspalvelut ovat lyhyen kävelymatkan etäisyydellä ja asiakasvirrat alueella ovat vertaansa vailla.

Yhdeksänkerroksisen kiinteistön ylimmistä kerroksista on upeat näkymät Helsingin keskustan yli. Ylemmissä kerroksissa on erikokoisia toimistotiloja, joissa on viihtyisyyttä ja valoisuutta luovat isot ikkunat. Katutasossa on liiketiloja ja ylemmissä kerroksissa toimistotilaa. Sisätilat ovat helposti muunneltavissa yrityksen tarpeiden mukaan. Kiinteistö on saneerattu nykyaikaisia tarpeita palvelevaksi toimisto- ja liikekiinteistöksi 2000-luvun alussa.

Kohteen omistaa Sponda Oyj.

Liikenneyhteydet

Kiinteistön alapuolella sijaitsee Helsingin yliopiston metroasema ja vieressä Rautatieasema ja Rautatientorin linja-autoasema sekä lukuisat raitiovaunupysäkit.

Yhteystiedot

Toimistovuokraus
Toimistovuokraus

0108368400

info@cushwake.fi

Pohjakuvat / Esitteet

Ei ole saatavilla

Kiinteistön muut vapaat tilat

Näytä kaikki
Toimistotila

Mikonkatu 15 B
Helsinki 00100

  • Kaupunginosa: Kluuvi
  • Pinta-ala: 490 m2
  • Kerros: 3. kerros
  • Vapautuu:
  • Rakennusvuosi: 1940
  • Vuokraluokka: 31-35 €/m2

Ota yhteyttä kohteesta

Jos kiinnostuit kohteesta, ota yhteyttä puhelimitse tai sähköisellä yhteydenottolomakkeella.

Puhelin: 0108368400

Hyväksyn tietosuojaselosteen

Cushman & Wakefield suosittelee

Etkö löydä etsimääsi?

Ota yhteyttä meidän asiantuntijaan.