Vapaat toimitilat

Toimiva, viihtyisä ja sopivan kokoinen toimitila on tärkeä osa yrityksen menestystä. Cushman & Wakefield auttaa tiloja hakevia yrityksiä ja sijoittajia löytämään parhaat toimitilat, oli sitten kyseessä toimistotila, liiketila, varastotila tai tuotantotila.

Vuorikatu 14, Helsinki

Vuokrattava, Liiketila, Helsinki, Kaisaniemi, 112 m2

Kohde #27385

Kuvaus

Fennia-korttelin uudessa Ruoka & Mat -foodcourtissa yksi ravintolatila vuokrattavana. Ravintolatila on 47,5m² ja tarjoilualue 65m². Asiakasalue on yhteiskäytössä foodcourtin kaikkien ravintoloiden kesken. Täällä palvelevat aasialaisia burgereita tarjoava Burger Dojo, premium-kebabeja tekevä Baba Döner, trooppisiin poke-annoksiin erikoistunut Freshman sekä elämyksellisen ruoanvalmistuksen nimiin vannova Sizzle Station ja uusimpana tulokkaana nepalilaisia herkkuja tarjoava Onni Nepal.

Liiketilojen vuokraus ja tiedustelut: C&W Retail Services, puh. 010 836 8418, retail@cushwake.fi.

Halosen talona tunnettu toimisto- ja liikekiinteistö sijaitsee Helsingin ydinkeskustassa. Kiinteistölle on erinomaiset julkisen liikenteen yhteydet.
Keskeinen sijainti takaa myös sen, että kaikki keskustan kaupalliset ja yrityspalvelut ovat lyhyen kävelymatkan etäisyydellä ja asiakasvirrat alueella ovat vertaansa vailla.

Vuonna 1927 valmistunut kiinteistö on saneerattu 2000-luvun alussa nykyaikaisia tarpeita palvelevaksi toimisto- ja liikekiinteistöksi. Katutasossa on liiketiloja ja ylemmissä kerroksissa toimistotilaa. Tilat ovat helposti muunneltavissa yrityskohtaisesti. Fennia-korttelin ytimessä sijaitseva kaikille avoin ravintola-alue, Ruoka & Mat tarjoaa viihtyisät puitteet ja monipuoliset ravintolat kohtaamisille kaupungin keskellä. Halonen sopii loistavasti hyviä julkisen liikenteen kulkuyhteyksiä ja keskustan palvelutarjontaa arvostavalle yritykselle.

Kohteen omistaa Sponda Oyj.

Liikenneyhteydet

Kiinteistön tuntumassa sijaitsevat Rautatieasema sekä Rautatientorin linja-autoasema takaavat erinomaisen julkisen liikenteen saavutettavuuden, jota täydentää korttelin alapuolella sijaitseva Helsingin yliopiston metroasema.

Yhteystiedot

C&W Retail Services
C&W Retail Services

0108368418

retail@cushwake.fi

Pohjakuvat / Esitteet

Ei ole saatavilla

Kiinteistön muut vapaat tilat

Näytä kaikki
Liiketila

Vuorikatu 14
Helsinki 00100

  • Kaupunginosa: Kaisaniemi
  • Pinta-ala: 112 m2
  • Kerros:
  • Vapautuu:
  • Rakennusvuosi: 1927
  • Vuokraluokka: €/m2

Ota yhteyttä kohteesta

Jos kiinnostuit kohteesta, ota yhteyttä puhelimitse tai sähköisellä yhteydenottolomakkeella.

Puhelin: 0108368418

Hyväksyn tietosuojaselosteen

Etkö löydä etsimääsi?

Ota yhteyttä meidän asiantuntijaan.