Vapaat toimitilat

Toimiva, viihtyisä ja sopivan kokoinen toimitila on tärkeä osa yrityksen menestystä. Cushman & Wakefield auttaa tiloja hakevia yrityksiä ja sijoittajia löytämään parhaat toimitilat, oli sitten kyseessä toimistotila, liiketila, varastotila tai tuotantotila.

Hermannin Rantatie 6 LOIKKA, Helsinki

Vuokrattava, Toimistotila, Helsinki, Kalasatama, 4000m2

Kohde #13811

Kuvaus

Vapaata toimistotilaa Rantatien LOIKKA uudisrakennuksessa. Kerrospinta-ala 1000-1500 m2. Kalasatamaan vuonna 2019 valmistunut uudisrakennus Rantatien LOIKKA on osa Rantatie Business Parkia. Nyt on erinomainen hetki päästä suunnittelemaan itselle oman näköinen tila. Kerroksissa 1-6 on liike- ja toimistotiloja. Seitsemännessä kerroksessa sijaitsevat kokouskeskus ja upea kattoterassi, jotka täydentävät Rantatien kokoustila- ja palvelutarjontaa. Talo on rakennettu laadukkain materiaalein ja näyttävin yksityiskohdin. Toimistotilat räätälöidään asiakaskohtaisesti. Erittäin näyttäviin kahden kerroksen tilaratkaisuihin on mahdollisuus esim. min. n.2000 m2 käyttäjällä. Talo hakee LEED Gold -sertifikaattia, joka Kasvu-rakennuksellakin on. Rantatie Business Park ORIGINALin 1. laajennusosa KASVU valmistui 12/2017.

Kalasatamaan vuonna 2019 valmistunut uudisrakennus Rantatien LOIKKA on osa Rantatie Business Parkia. Nyt on erinomainen hetki päästä suunnittelemaan itselle oman näköinen tila. Kerroksissa 1-6 on liike- ja toimistotiloja. Seitsemännessä kerroksessa sijaitsevat kokouskeskus ja upea kattoterassi, jotka täydentävät Rantatien kokoustila- ja palvelutarjontaa. Talo on rakennettu laadukkain materiaalein ja näyttävin yksityiskohdin. Toimistotilat räätälöidään asiakaskohtaisesti. Erittäin näyttäviin kahden kerroksen tilaratkaisuihin on mahdollisuus esim. min. n.2000 m2 käyttäjällä. Talo hakee LEED Gold -sertifikaattia, joka Kasvu-rakennuksellakin on. Rantatie Business Park ORIGINALin 1. laajennusosa KASVU valmistui 12/2017.

Liikenneyhteydet

Kalasatama sijaitsee aivan uuden metroaseman kupeessa, minkä ansiosta välimatkat niin länteen kuin itäänkin taittuvat nopeasti. Lisäksi Hermannin rantatietä liikennöi useita bussilinjoja.

Yhteystiedot

Toimistovuokraus
Toimistovuokraus

0108368400

info@cushwake.fi

Hermannin Rantatie 6 LOIKKA, 4000m2, Useita kerroksia, Toimistotila
Toimistotila

Hermannin Rantatie 6 LOIKKA
Helsinki 00580

  • Kaupunginosa: Kalasatama
  • Pinta-ala: 4000 m2
  • Kerros: Useita kerroksia
  • Vapautuu:
  • Rakennusvuosi:
  • Vuokraluokka: 25-30 €/m2

Ota yhteyttä kohteesta

Jos kiinnostuit kohteesta, ota yhteyttä puhelimitse tai sähköisellä yhteydenottolomakkeella.

Puhelin: 0108368400

Hyväksyn tietosuojaselosteen

Etkö löydä etsimääsi?

Ota yhteyttä meidän asiantuntijaan.