Vapaat toimitilat

Toimiva, viihtyisä ja sopivan kokoinen toimitila on tärkeä osa yrityksen menestystä. Cushman & Wakefield auttaa tiloja hakevia yrityksiä ja sijoittajia löytämään parhaat toimitilat, oli sitten kyseessä toimistotila, liiketila, varastotila tai tuotantotila.

Lautatarhankatu 6, Helsinki

Vuokrattava, Toimistotila, Helsinki, Kalasatama, 483 m2

Kohde #26468

Kuvaus

Muuttovalmis toimistotila, jossa on aitoa industrial-tyyliä ja persoonallisia kaarevia seiniä. Useita huoneita sekä avotilaa talon houkuttelevalla alkuperäisellä puolella. Lindström Talo on punatiilinen teollisuuskiinteistö Kalasataman ytimessä. Suuret ikkunat luovat ainutlaatuisen tunnelman. Talossa on monipuoliset palvelut ja hyvä sijainti Kalasatamassa, metro ja REDI ovat kävelymatkan päässä.

Talossa on aistittavissa 1900-luvun alkupuolen tehdastunnelmaa nykypäivän palveluympäristössä sulassa sovussa modernien toimitilojen ja nykyaikaisen talotekniikan kanssa.

Historiallisen Lindström Talon vanhat tiiliseinät pitävät sisällään yli 11.000 m2 vuonna 2003 täysin modernisoitua, nykyaikaisella datakaapeloinnilla ja jäähdytyksellä varustettua valoisaa toimitilaa.

Kiinteistössä aulapalvelu, auditorio, ravintola, neuvottelutiloja sekä autohallipaikkoja. Kopiointi-, tulostus-, lähetti- ja muita toimistopalveluita saatavissa. Postitus-, puhelinvaihde- ja vaihteenhoitopalvelut. Asiakaspysäköinti sisäpihalla. Autonpesumahdollisuus. Osaan tiloista tavarahissit.

Liikenneyhteydet

Sekä Kalasataman että Sörnäisten metroasema on vain muutaman minuutin kävelymatkan päässä. Liikenneyhteydet alueelle ovat muutenkin hyvät. Helsingin ydinkeskusta on muutaman minuutin automatkan päässä.

Yhteystiedot

Toimistovuokraus
Toimistovuokraus

0108368400

info@cushwake.fi

Pohjakuvat / Esitteet

Ei ole saatavilla

Kiinteistön muut vapaat tilat

Näytä kaikki
Toimistotila

Lautatarhankatu 6
Helsinki 00580

  • Kaupunginosa: Kalasatama
  • Pinta-ala: 483 m2
  • Kerros: 3. kerros
  • Vapautuu:
  • Rakennusvuosi:
  • Vuokraluokka: 21-24 €/m2

Ota yhteyttä kohteesta

Jos kiinnostuit kohteesta, ota yhteyttä puhelimitse tai sähköisellä yhteydenottolomakkeella.

Puhelin: 0108368400

Hyväksyn tietosuojaselosteen

Cushman & Wakefield suosittelee

Etkö löydä etsimääsi?

Ota yhteyttä meidän asiantuntijaan.