Vapaat toimitilat

Toimiva, viihtyisä ja sopivan kokoinen toimitila on tärkeä osa yrityksen menestystä. Cushman & Wakefield auttaa tiloja hakevia yrityksiä ja sijoittajia löytämään parhaat toimitilat, oli sitten kyseessä toimistotila, liiketila, varastotila tai tuotantotila.

Tukkutorinkuja 5, Helsinki

Vuokrattava, Liiketila, Helsinki, Kalasatama, 118 m2

Kohde #19572

Kuvaus

Uutta katutason liiketilaa vasta valmistuneen Kalasataman Kampuksen koilliskolkassa. Tila sijoittuu Tukkutorinkujan ja Hermannin rantatien kulmaan ja isoista ikkunoista on näkyvyys molempiin suuntiin. Tila on toimistotalon aulan yhteydessä. Liiketilalla on hyvä sijainti vilkkaiden ihmisvirtojen äärellä ja se palvelee sekä talon vuokralaisia että Kalasataman alueella kulkevia ihmisiä. Mahdollisuus leipomo- ja kahvilatoimintaan, ei ravintolaksi. Soveltuu myös muuhun käyttöön. Liiketilassa on wc:t sekä omat sosiaalitilat.

Liiketilojen vuokraus ja tiedustelut: C&W Retail Services, puh. 010 836 8418, retail@cushwake.fi.

Kalasataman Kampus uudiskohde valmistui vuodenvaihteessa 2019/2020. Keskon pääkonttori kattaa valtaosan tiloista. Myös Eläketurvakeskus ja Arek Oy ovat muuttaneet kiinteistöön.

Helsingin ydinkeskustan kyljessä sijaitsevasta Kalasatamasta rakentuu mittava, merellinen ja moderni kaupunkikeskus. Kalasataman Kampuksen naapureita ovat valtaisa kauppakeskus Redi ja Kalasataman vilkas metroasema.

Liikenneyhteydet

Kiinteistö sijaitsee aivan metroaseman vieressä. Alueelle on myös hyvät bussiyhteydet. Metroasemalle n. 200 m, bussipysäkille n. 150 m, raitiovaunupysäkille 1,1 km, juna-asemalle 3,6 km, lentokentälle 17,3 km.

Yhteystiedot

C&W Retail Services
C&W Retail Services

0108368418

retail@cushwake.fi

Pohjakuvat / Esitteet

Kiinteistön muut vapaat tilat

Näytä kaikki
Liiketila

Tukkutorinkuja 5
Helsinki 00580

  • Kaupunginosa: Kalasatama
  • Pinta-ala: 118 m2
  • Kerros: Katutaso
  • Vapautuu:
  • Rakennusvuosi: Vuodenvaihde 2019/2020
  • Vuokraluokka: 25-30 €/m2

Ota yhteyttä kohteesta

Jos kiinnostuit kohteesta, ota yhteyttä puhelimitse tai sähköisellä yhteydenottolomakkeella.

Puhelin: 0108368418

Hyväksyn tietosuojaselosteen

Etkö löydä etsimääsi?

Ota yhteyttä meidän asiantuntijaan.