Vapaat toimitilat

Toimiva, viihtyisä ja sopivan kokoinen toimitila on tärkeä osa yrityksen menestystä. Cushman & Wakefield auttaa tiloja hakevia yrityksiä ja sijoittajia löytämään parhaat toimitilat, oli sitten kyseessä toimistotila, liiketila, varastotila tai tuotantotila.

Bulevardi 1, Helsinki

Vuokrattava, Toimistotila, Helsinki, Kamppi, 246 m2

Kohde #26438

Kuvaus

Siistikuntoinen ja tyylikäs toimistotila Bulevardin vehreydessä. Tilaan on kaksi sisäänkäyntiä näyttävästä porraskäytävästä. Tilasta löytyy myös suihku työmatkapyöräilijöille. Sisävalokuvat ovat esimerkkejä kiinteistön tiloista.

Bulevardi 1/ Mannerheimintie 2 komea, vuonna 1890 valmistunut arvokiinteistö, sijaitsee Helsingin ydinkeskustassa, Mannerheimintien ja Bulevardin kulmassa. Jyhkeä talo on täynnä hienoja detaljeja, ulokkeita ja koristeita. Upea porraskäytävä, jonka upeat katto- ja seinämaalaukset vangitsevat katseen. Alun perin viehättävänä asuinrakennuksena toiminut kiinteistö on entisöity huolellisesti ja muokattu tehokkaasti toimitilakäyttöön sopivaksi. Talotekniikka ja tietoliikenteen vaatimukset vastaavat täysin nykypäivän vaatimuksia.

Ympäristöstä löytyy kaikki päivittäin tarvittavat palvelut. Kiinteistössä on oma parkkihalli 12 autolle. Lisäksi Erottajan pysköintihallin sisäänkäynti on kadun toisella puolella. Viihtyisyyttä alueella lisäävät lähellä sijaitsevat Vanha kirkkopuisto ja Esplanadin puisto.

Kohteen omistaa Sponda Oyj.

Liikenneyhteydet

Keskeisellä paikalla sijaitsevalta kiinteistöltä on hyvät liikenneyhteydet. Mannerheimintiellä ja Bulevardilla liikennöivät bussit sekä raitiovaunut ja Helsingin päärautatieasemakin on aivan lähellä.

Yhteystiedot

Toimistovuokraus
Toimistovuokraus

0108368400

info@cushwake.fi

Pohjakuvat / Esitteet

Ei ole saatavilla

Kiinteistön muut vapaat tilat

Näytä kaikki
Toimistotila

Bulevardi 1
Helsinki 00100

  • Kaupunginosa: Kamppi
  • Pinta-ala: 246 m2
  • Kerros: 6. kerros
  • Vapautuu:
  • Rakennusvuosi: 1890
  • Vuokraluokka: €/m2

Ota yhteyttä kohteesta

Jos kiinnostuit kohteesta, ota yhteyttä puhelimitse tai sähköisellä yhteydenottolomakkeella.

Puhelin: 0108368400

Hyväksyn tietosuojaselosteen

Cushman & Wakefield suosittelee

Etkö löydä etsimääsi?

Ota yhteyttä meidän asiantuntijaan.