Vapaat toimitilat

Toimiva, viihtyisä ja sopivan kokoinen toimitila on tärkeä osa yrityksen menestystä. Cushman & Wakefield auttaa tiloja hakevia yrityksiä ja sijoittajia löytämään parhaat toimitilat, oli sitten kyseessä toimistotila, liiketila, varastotila tai tuotantotila.

Bulevardi 2-4, Helsinki

Vuokrattava, Toimistotila, Helsinki, Kamppi, 192 m2

Kohde #13085

Kuvaus

Huippuosoitteessa Bulevardin ja Mannerheimintien kulmauksessa tyylikäs 3½. kerroksen toimisto. Isot avarat huoneet, joista väliseinäratkaisuilla helposti lisää huoneita. Tällä hetkellä 3 tilavaa huonetta, keittiö, pienempi huone esim. taukotilaksi ja 2 wc:tä. Noin 192 m2. Valoisat ja avarat näkymät Erottajalle. Jäähdytetty tuloilma ja hyvät IT-valmiudet. Tilassa on tällä hetkellä vaatemerkin showroom. Lars Sonckin suunnittelema arvokiinteistö Erottajalla Bulevardin ja Erottajankadun kulmauksessa. Kesällä 2007 valmistunut ilmastointihanke; jäähdytetty tuloilma.

Lars Sonckin suunnittelema arvokiinteistö Erottajalla Bulevardin ja Erottajankadun kulmauksessa. Kesällä 2007 valmistunut ilmastointihanke; jäähdytetty tuloilma.

Liikenneyhteydet

Kohde sijaitsee erinomaisella paikalla Helsingin keskustassa. Useat raitiovaunulinjat pysähtyvät Bulevardilla ja Mannerheimintiellä. Kampin keskus, Elielin aukio ja Rautatientori ovat lähietäisyydellä.

Yhteystiedot

Toimistovuokraus
Toimistovuokraus

0108368400

info@cushwake.fi

Pohjakuvat / Esitteet

Ei ole saatavilla

Bulevardi 2-4, 192m2, 3. kerros, Toimistotila
Toimistotila

Bulevardi 2-4
Helsinki 00120

  • Kaupunginosa: Kamppi
  • Pinta-ala: 192 m2
  • Kerros: 3. kerros
  • Vapautuu:
  • Rakennusvuosi: 1913
  • Vuokraluokka: 25-30 €/m2

Ota yhteyttä kohteesta

Jos kiinnostuit kohteesta, ota yhteyttä puhelimitse tai sähköisellä yhteydenottolomakkeella.

Puhelin: 0108368400

Hyväksyn tietosuojaselosteen

Cushman & Wakefield suosittelee

Etkö löydä etsimääsi?

Ota yhteyttä meidän asiantuntijaan.