Bulevardi 6, Helsinki | Cushman & Wakefield

Vapaat toimitilat

Toimiva, viihtyisä ja sopivan kokoinen toimitila on tärkeä osa yrityksen menestystä. Cushman & Wakefield auttaa tiloja hakevia yrityksiä ja sijoittajia löytämään parhaat toimitilat, oli sitten kyseessä toimistotila, liiketila, varastotila tai tuotantotila.

Bulevardi 6, Helsinki

Vuokrattava, Toimistotila, Helsinki, Kamppi, 246 m2

Kohde #22407

Kuvaus

A-portaan 154,5 m2 toimitila 3. kerroksessa, johon saavutaan hissillä pääsisäänkäynnin kautta Bulevardilta. Toimitila käsittää 6 valoisaa huonetilaa, sekä toimistokeittiön ja laadukkaat sosiaalitilat. Toimitilan ikkunat avaavat upean näkymän Bulevardille. Tila on mahdollista yhdistää 91,5m2 tilaan samassa kerroksessa, jolloin tilakoko on 246 m2. 91,5 m2 tilaan on kulku suojaisen sisäpihan kautta. Toimitila käsittää 3 valoisaa huonetilaa, toimistokeittiön, aulan ja laadukkaat sosiaalitilat. Tiloissa on jäähdytetty koneellinen ilmastointi ja Cat 6a-tasoiset IT-valmiudet. Kaikissa huonetiloissa on parkettilattiat. Bulevardin ja Yrjönkadun kulmauksessa sijaitseva kiinteistö on rakennettu vuonna 1888 ja sen on suunnitellut arkkitehti Theodor Granstedt. Kiinteistössä on vuokrattavissa neuvottelukeskus kaikilla Hotelli Klaus K:n palveluilla. Kevyen liikenteen suosijoille kiinteistöön on rakennettu erilliset suihku- ja sosiaalitilat. Huoneisto ja koko kiinteistö on saneerattu kestävän kehityksen periaatteita noudattaen.

Liikenneyhteydet

Raitiovaunut pysähtyvät kiinteistön edessä. Bulevardia pitkin kulkee useita bussilinjoja. Kampin keskus, Elielin aukio ja Rautatientori sijaitsevat kävelyetäisyydellä.

Yhteystiedot

Toimistovuokraus
Toimistovuokraus

0108368400

info@cushwake.fi

Pohjakuvat / Esitteet

Ei ole saatavilla

Kiinteistön muut vapaat tilat

Näytä kaikki
Bulevardi 6, 246m2, 3. kerros, Toimistotila
Toimistotila

Bulevardi 6
Helsinki 00120

  • Kaupunginosa: Kamppi
  • Pinta-ala: 246 m2
  • Kerros: 3. kerros
  • Vapautuu:
  • Rakennusvuosi: 1888
  • Vuokraluokka: €/m2

Ota yhteyttä kohteesta

Jos kiinnostuit kohteesta, ota yhteyttä puhelimitse tai sähköisellä yhteydenottolomakkeella.

Puhelin: 0108368400

Hyväksyn tietosuojaselosteen

Cushman & Wakefield suosittelee

Etkö löydä etsimääsi?

Ota yhteyttä meidän asiantuntijaan.