Vapaat toimitilat

Toimiva, viihtyisä ja sopivan kokoinen toimitila on tärkeä osa yrityksen menestystä. Cushman & Wakefield auttaa tiloja hakevia yrityksiä ja sijoittajia löytämään parhaat toimitilat, oli sitten kyseessä toimistotila, liiketila, varastotila tai tuotantotila.

Bulevardi 7, Helsinki

Vuokrattava, Toimistotila, Helsinki, Kamppi, 483 m2

Kohde #25479

Kuvaus

Vuokrattavana täydellisesti modernisoitua toimistotilaa Helsingin vehreästä sydämestä ikoniselta Bulevardilta. Tilat valmistuneet täydellisestä peruskorjauksesta ja ovat lattiapinnoitetta vaille käyttövalmiit. Näkymät kauniille Bulevardille.

Alkuperäinen Varman pääkonttori avautuu kesällä 2022 täydellisesti modernisoituna toimistotalona. Bulevardi 7 tarjoaa toimitiloja yrityksille, jotka etsivät ainutlaatuisia puitteita: Helsingin halutuinta keskustasijaintia, kiinteistön pitkää ja vaurasta historiaa sekä tilojen viimeisteltyä laatua ja toimivuutta. Kiinteistössä käytetään tuulisertifioitua sähköä ja kiertolämpöä. Tila-, sisustus- ja materiaaliratkaisut on viimeistelty vastaamaan korkeita laatuvaatimuksia. Tehokkaat tilat avaavat mahdollisuuksia erilaisille työskentelymuodoille unohtamatta näyttäviä edustustiloja ja hyvin suunniteltua teknologiaa. Salaisuutena kaupungin sykkeeltä suojaa tarjoava sisäpiha, jonka terassi kutsuu viihtymään myös toimistopäivän jälkeen.

Kohde tavoittelee Very good -ympäristösertifikaattia kiinteistöjen vastuullisuutta arvioivassa BREEAM-ympäristöluokittelussa.

Liikenneyhteydet

Kohde sijaitsee erinomaisella paikalla Helsingin keskustassa. Bulevardia pitkin kulkee useat raitiovaunulinjat. Lisäksi Kampin keskukseen on lyhyt kävelymatka. Elielinaukio ja Rautatientori ovat lähietäisyydellä.

Yhteystiedot

Toimistovuokraus
Toimistovuokraus

0108368400

info@cushwake.fi

Pohjakuvat / Esitteet

Ei ole saatavilla

Kiinteistön muut vapaat tilat

Näytä kaikki
Toimistotila

Bulevardi 7
Helsinki 00120

  • Kaupunginosa: Kamppi
  • Pinta-ala: 483 m2
  • Kerros: 7. kerros
  • Vapautuu:
  • Rakennusvuosi: 1939
  • Vuokraluokka: 36-40 €/m2

Ota yhteyttä kohteesta

Jos kiinnostuit kohteesta, ota yhteyttä puhelimitse tai sähköisellä yhteydenottolomakkeella.

Puhelin: 0108368400

Hyväksyn tietosuojaselosteen

Cushman & Wakefield suosittelee

Etkö löydä etsimääsi?

Ota yhteyttä meidän asiantuntijaan.