Vacant premises

A functional, comfortable and appropriately sized office space is an important part of a company’s success. Cushman & Wakefield helps companies and investors looking for facilities find the best business premises, be it office space, retail space, warehouse space or production space.

Fredrikinkatu 57, Helsinki

For rent, Office, Helsinki, Kamppi, 465 sqm

Target #24969

Description in Finnish, for further details please contact one of our experts

Ylimmän toimistokerroksen monien mahdollisuuksien tila keskeisellä sijainnilla. Tila muokataan käyttäjän tarpeita vastaavaksi nykyaikaiseksi kokonaisuudeksi. Tilaan saadaan luotua upea loungekahvila-alue, jossa henkilökunta voi kokoontua ja viettää aikaa. Työhuoneita ja tiimityötiloja, neuvottelu- ja vetäytymistiloja, sekä avotyöalueita yhdistelemällä saadaan yrityksellenne sopiva työympäristö. Vuokrasopimukselle lisäksi yhdistettävissä yläpuolisesta kerroksesta oma n. 77 m2 tila, jossa takkahuone, saunaosasto ja terassi, – tilakokonaisuus erottaa tämän toimistokokonaisuuden muista kaltaisistaan.

Arvokiinteistö hyvällä sijainnilla keskustassa Kampintorin äärellä ja Kampin kauppakeskuksen läheisyydessä. Kiinteistö sijaitsee Fredrikinkadun ja Kansakoulukadun kulmassa. Kampin halutuimmissa kortteleissa sijaitseva kiinteistö on varma valinta, kun etsit edustavia toimitiloja ydinkeskustasta. Tämä toimisto- ja liikekiinteistö on yksi Helsingin keskustan vetovoimaisista kohteista. Seitsenkerroksisen punatiilisen talon tilat ovat tyylikkäitä ja valoisia.

Erinomaiset julkiset yhteydet ja sujuva pysäköinti Forumin parkkihallissa, josta kuivin jaloin toimistolle. Kohteessa laaja kattaus käyttäjäpalveluita (aulapalvelu, neuvottelutilat, sosiaali- ja liikuntatilat, sekä vapun tienoilla myös laadukas ravintola). Lisäksi Kampin keskuksen lukuisat lounasmahdollisuudet ja monipuoliset palvelut vain kivenheiton päässä.

Communications

Kiinteistölle erinomaiset liikenneyhteydet. Bussi- ja metroyhteydet Kampin keskuksesta. Raitivaunuyhteydet Urho Kekkosen kadulta ja Mannerheimintieltä.

Contact

Toimistovuokraus
Toimistovuokraus

0108368400

info@cushwake.fi

Floor plans / Brochures

Not available

Other available spaces

Show all
Office

Fredrikinkatu 57
Helsinki 00100

  • Area: Kamppi
  • Surface area: 465 sqm
  • Floor: 5. kerros
  • Available:
  • Year of construction: 1929
  • Rental category: 31-35 €/sqm

Contact

If you are interested in this property, please contact us by phone or contact form.

Phone: 0108368400

I accept the terms of privacy

Cushman & Wakefield recommends

Can't find what you are looking for?

Contact one of our experts.