Kalevankatu 6, Helsinki | Cushman & Wakefield

Vapaat toimitilat

Toimiva, viihtyisä ja sopivan kokoinen toimitila on tärkeä osa yrityksen menestystä. Cushman & Wakefield auttaa tiloja hakevia yrityksiä ja sijoittajia löytämään parhaat toimitilat, oli sitten kyseessä toimistotila, liiketila, varastotila tai tuotantotila.

Kalevankatu 6, Helsinki

Vuokrattava, Toimistotila, Helsinki, Kamppi, 319 m2

Kohde #26085

Kuvaus

Vuorkattavana 2. kerroksen 319 m2 toimistotila. Tila sijaitsee Helsingin keskustassa Suomitalossa, hyvien kulkuyhteyksien äärellä. Kaikki Helsingin keskustan palvelut ovat kävelyetäisyydellä. Tämä upea graniittinen talo on rakennettu vuonna 1938 ja modernisoitu kauttaaltaan vastaamaan nykyajan toimistokäyttäjien vaatimuksia. Viimeisen silauksen on saanut kiinteistön marmorinen aula, joka on uudistettu kesän 2016 aikana kunnioittaen sen alkuperäistä ja arvokasta ilmettä. Kaikki keskustan palvelut ovat kivenheiton päässä kiinteistöltä: Stockmannille 150m, Kampin kauppakeskukseen 300m ja rautatieasemalle 500m. Pysäköintitilaa löytyy keskustan lukuisista pysäköintihalleista, joista lähimmän sisäänkäynti löytyy suoraan Kalevankadun alkupäästä. Kiinteistössä kaukokylmä sekä CAT6 kaapelointi valokuituyhteydellä.

Liikenneyhteydet

Kohteeseen hyvät liikenneyhteydet julkisilla kulkuvälineillä. Kampin keskukseen, josta lähtee metro sekä Espoon bussit, on muutaman minuutin kävelymatka. Raitiovaunut puolestaan kulkevat Mannerheimintietä ja Bulevardia pitkin. Myös Rautatientori ja Elielin aukio ovat lähietäisyydellä. Autoilijoille on parkkitilaa lähialueen maanalaisissa paikoitushalleissa.

Yhteystiedot

Toimistovuokraus
Toimistovuokraus

0108368400

info@cushwake.fi

Pohjakuvat / Esitteet

Ei ole saatavilla

Kiinteistön muut vapaat tilat

Näytä kaikki
Toimistotila

Kalevankatu 6
Helsinki 00100

  • Kaupunginosa: Kamppi
  • Pinta-ala: 319 m2
  • Kerros: 2. kerros
  • Vapautuu:
  • Rakennusvuosi: 1937
  • Vuokraluokka: 31-35 €/m2

Ota yhteyttä kohteesta

Jos kiinnostuit kohteesta, ota yhteyttä puhelimitse tai sähköisellä yhteydenottolomakkeella.

Puhelin: 0108368400

Hyväksyn tietosuojaselosteen

Cushman & Wakefield suosittelee

Etkö löydä etsimääsi?

Ota yhteyttä meidän asiantuntijaan.