Vapaat toimitilat

Toimiva, viihtyisä ja sopivan kokoinen toimitila on tärkeä osa yrityksen menestystä. Cushman & Wakefield auttaa tiloja hakevia yrityksiä ja sijoittajia löytämään parhaat toimitilat, oli sitten kyseessä toimistotila, liiketila, varastotila tai tuotantotila.

Lönnrotinkatu 5, Helsinki

Vuokrattava, Toimistotila, Helsinki, Kamppi, 1023 m2

Kohde #27738

Kuvaus

Vuokrattavana tilava 5. kerroksen toimistotila Helsingin Lönnrotinkadulla. Suurista ikkunoista avautuu näkymät Vanhaan kirkkopuistoon, Lönnrotinpuistikkoon sekä Yrjönkadulle. Tila sijaitsee näyttävässä yli 100-vuotiaassa Suomitalossa, loistavien kulkuyhteyksien äärellä. Kaikki Helsingin keskustan palvelut ovat kävelyetäisyydellä.

Suomitalo on ainutlaatuinen toimitilakiinteistö Helsingin ydinkeskustassa, jossa yhdistyy loistava sijainti, toimivat tilat ja ainutlaatuinen tunnelma. Vanhan Kirkkopuiston eli Ruttopuiston laidalla sijaitseva näyttävä arvokiinteistö valmistui vuonna 1911 Suomi-yhtiöiden pääkonttoriksi. Upea sisääntuloaula kivilattioineen ja historiallisine yksityiskohtineen luovat arvokkaan tunnelman. Vuokrattavia kerroksia kiinteistössä on 6 kappaletta. Kahdesta erillisestä, eri aikakausilla rakennetusta kiinteistöistä koostuva Suomitalo on upea kokonaisuus, joka sopii yrityksille jotka etsivät näyttävää, muuntojoustavaa toimitilaa keskustan palveluiden ja liikenneyhteyksien ääreltä.

Liikenneyhteydet

Kampin keskukseen, josta lähtee metro sekä Espoon bussit, on muutaman minuutin kävelymatka. Raitiovaunut kulkevat Mannerheimintietä ja Bulevardia pitkin. Myös Rautatientori ja Elielin aukio ovat lähietäisyydellä.

Yhteystiedot

Toimistovuokraus
Toimistovuokraus

0108368400

info@cushwake.fi

Pohjakuvat / Esitteet

Ei ole saatavilla

Kiinteistön muut vapaat tilat

Näytä kaikki
Toimistotila

Lönnrotinkatu 5
Helsinki 00100

  • Kaupunginosa: Kamppi
  • Pinta-ala: 1023 m2
  • Kerros: 5. kerros
  • Vapautuu: Sop. mukaan
  • Rakennusvuosi: 1909 (+1927), uudempi osa 1937
  • Vuokraluokka: 31-35 €/m2

Ota yhteyttä kohteesta

Jos kiinnostuit kohteesta, ota yhteyttä puhelimitse tai sähköisellä yhteydenottolomakkeella.

Puhelin: 0108368400

Hyväksyn tietosuojaselosteen

Cushman & Wakefield suosittelee

Etkö löydä etsimääsi?

Ota yhteyttä meidän asiantuntijaan.