Vapaat toimitilat

Toimiva, viihtyisä ja sopivan kokoinen toimitila on tärkeä osa yrityksen menestystä. Cushman & Wakefield auttaa tiloja hakevia yrityksiä ja sijoittajia löytämään parhaat toimitilat, oli sitten kyseessä toimistotila, liiketila, varastotila tai tuotantotila.

Lapinlahdenkatu 1 C, Helsinki

Vuokrattava, Toimistotila, Helsinki, Kamppi, 545 m2

Kohde #26252

Kuvaus

Vuokrataan 3. kerroksen tilava ja käytännöllinen toimisto kauppakeskus Kampin läheisyydessä. Kiinteistö sijaitsee erinomaisella paikalla hyvien kulkuyhteyksien varrella. Edustava pääkonttoritasoinen kiinteistö, jonka tiloissa on korkeat huoneet, avotoimistotilaa ja moderni jäähdytys. Talon monipuoliset palvelut ovat yrityksesi tukena.

Sisävalokuvat ovat malliesimerkkejä kiinteistön tiloista.

Lapinlahdenkatu 1 on tyylikäs pääkonttoritasoinen kiinteistö erinomaisella paikalla Helsingin Kampissa. Kokonaisuuteen kuuluu vanha, arvokas jugendtalo (Lapinlahdenkatu 1 a-b) ja uudistettu moderni toimistotalo (Lapinlahdenkatu 1 c). C-talon täydellinen peruskorjaus valmistui vuonna 2013. Samana vuonna uusittiin myös molempien rakennusten julkisivut. Kiinteistössä on lounasravintola, catering- ja aulapalvelut, vuokrattavia neuvottelutiloja, auditorio ja kaksi edustussaunaa. Kiinteistölle on myönnetty BREEAM Good ympäristösertifikaatti; kiinteistölle C: Very Good ja kiinteistölle A-B: Good.

Rakennuksesta on yhteys Kampin pysäköintiluolaan ja maanalainen kulku Helsingin ydinkeskustaan Stockmannille asti. Talon monipuoliset palvelut, erinomainen saavutettavuus julkisilla liikennevälineillä sekä etäisyys keskustan ja Kampin palveluista tekevät kohteesta halutun lokaation.

Liikenneyhteydet

Erinomaiset liikenneyhteydet julkisilla. Bussi- ja metroyhteydet Kampin keskuksesta, johon 200m. Raitiovaunuyhteydet Urho Kekkosen kadulta ja Mannerheimintieltä.

Yhteystiedot

Toimistovuokraus
Toimistovuokraus

0108368400

info@cushwake.fi

Pohjakuvat / Esitteet

Ei ole saatavilla

Kiinteistön muut vapaat tilat

Näytä kaikki
Toimistotila

Lapinlahdenkatu 1 C
Helsinki 00180

  • Kaupunginosa: Kamppi
  • Pinta-ala: 545 m2
  • Kerros: 4. kerros
  • Vapautuu:
  • Rakennusvuosi:
  • Vuokraluokka: 25-30 €/m2

Ota yhteyttä kohteesta

Jos kiinnostuit kohteesta, ota yhteyttä puhelimitse tai sähköisellä yhteydenottolomakkeella.

Puhelin: 0108368400

Hyväksyn tietosuojaselosteen

Cushman & Wakefield suosittelee

Etkö löydä etsimääsi?

Ota yhteyttä meidän asiantuntijaan.