Vapaat toimitilat

Toimiva, viihtyisä ja sopivan kokoinen toimitila on tärkeä osa yrityksen menestystä. Cushman & Wakefield auttaa tiloja hakevia yrityksiä ja sijoittajia löytämään parhaat toimitilat, oli sitten kyseessä toimistotila, liiketila, varastotila tai tuotantotila.

Malminkatu 16, Helsinki

Vuokrattava, Toimistotila, Helsinki, Kamppi, 756m2

Kohde #18442

Kuvaus

Kampin Voimatalossa sijaitseva kolmannen kerroksen toimistotila on muunneltavissa tarpeen mukaan. Pohjakuva on suuntaa antava. Tila on yhdistetty sisäisellä portaalla 4. kerroksen 979 m2 tilaan. Keskellä huippuluokan liikenneyhteyksiä, Kampintorin laidalla, sijaitseva Voimatalo uudestisyntyi vuoden 2011 aikana. Aarne Ervin funktionalismin ja modernismin hengessä suunnittelema aikansa edelläkävijärakennus peruskorjattiin nykyiset ja huomisen vaatimukset tasokkaasti täyttäviksi toimistotiloiksi. Talon kerrospinta-ala on 1 000 m2, joka on jaettavissa neljään osaan. Pohjakerroksessa on runsaasti varastotilaa sekä autohalli. Kaikissa tiloissa on jäähdytys ja CAT6-kaapelointi. Tavarahissi, lastauslaituri.

Keskellä huippuluokan liikenneyhteyksiä, Kampintorin laidalla, sijaitseva Voimatalo uudestisyntyi vuoden 2011 aikana. Aarne Ervin funktionalismin ja modernismin hengessä suunnittelema aikansa edelläkävijärakennus peruskorjattiin nykyiset ja huomisen vaatimukset tasokkaasti täyttäviksi toimistotiloiksi. Talon kerrospinta-ala on 1 000 m2, joka on jaettavissa neljään osaan. Pohjakerroksessa on runsaasti varastotilaa sekä autohalli. Kaikissa tiloissa on jäähdytys ja CAT6-kaapelointi. Tavarahissi, lastauslaituri.

Liikenneyhteydet

Voimatalon sijainti on liikenneyhteyksiä ajatellen erinomainen: metro ja Espoon bussiterminaalit ovat naapurissa sekä muut lähi- ja kaukoliikenteen bussiterminaalit ja rautatieasema kivenheiton päässä. Rakennuksessa on oma autohalli, josta on vuokrattavissa jonkin verran autopaikkoja. Lähialueen parkkitalojen tarjonta on myös runsasta. Voimatalo on pyöräily-, kävely- ja juoksuystävällinen. Kiinteistössä on suihkutilat niin miehille kuin naisillekin. Myös polkupyörien työaikainen säilytys on mahdollista.

Yhteystiedot

Toimistovuokraus
Toimistovuokraus

0108368400

info@cushwake.fi

Malminkatu 16, 756m2, 3. kerros, Toimistotila
Toimistotila

Malminkatu 16
Helsinki 00100

  • Kaupunginosa: Kamppi
  • Pinta-ala: 756 m2
  • Kerros: 3. kerros
  • Vapautuu:
  • Rakennusvuosi: 1951
  • Vuokraluokka: 25-30 €/m2

Ota yhteyttä kohteesta

Jos kiinnostuit kohteesta, ota yhteyttä puhelimitse tai sähköisellä yhteydenottolomakkeella.

Puhelin: 0108368400

Hyväksyn tietosuojaselosteen

Cushman & Wakefield suosittelee

Etkö löydä etsimääsi?

Ota yhteyttä meidän asiantuntijaan.