Vapaat toimitilat

Toimiva, viihtyisä ja sopivan kokoinen toimitila on tärkeä osa yrityksen menestystä. Cushman & Wakefield auttaa tiloja hakevia yrityksiä ja sijoittajia löytämään parhaat toimitilat, oli sitten kyseessä toimistotila, liiketila, varastotila tai tuotantotila.

Mannerheimintie 14, Helsinki

Vuokrattava, Toimistotila, Helsinki, Kamppi, 2095 m2

Kohde #26701

Kuvaus

Tehokasta hybriditoimistotilaa kaupungin parhailla näkymillä Signen kuudennessa kerroksessa. Tilaratkaisut toteutetaan toiveiden mukaan.

Mannerheimintielle, Forumin viereen suunniteltu Signe lisää tiloillaan ja palveluillaan koko Helsingin ydinkeskustan vetovoimaa. Huippulaadukas ja erittäin muuntojoustava Signe vastaa nykypäivän yritysten tilatarpeisiin. Ohittamaton sijainti Helsingin sydämessä ja kaikki Helsingin keskustan palvelut löytyvät kävelymatkan päästä.

Uudisrakennuksen vahvuuksia ovat tilojen käyttömukavuus ja helppo muunneltavuus. Signen avarat toimistotilat voidaan muuttaa joustavasti asiakkaiden tarpeiden mukaan erilaisiin käyttötarkoituksiin soveltuviksi – avotilasta hybridityötä tukeviksi monitilatoimistoiksi. Signe tarjoaa yhteensä yli 12 000 neliötä toimistotilaa, jota voidaan jakaa kerrostasolla 1 000 tai 2 000 neliön toimistoiksi. Saman käyttäjän kerroksia voidaan myös yhdistää omilla sisäportailla.

Liikenneyhteydet

Kohteelle erinomaiset liikenneyhteydet julkisilla. Mannerheimintietä pitkin kulkevat useat raitiovaunulinjat. Lisäksi Rautatientori ja Elielin aukio ovat lähietäisyydellä. Kampin keskuskeen, josta lähtee muun muassa Espoon bussit, on muutaman minuutin kävelymatka. Kiinteistön välittöässä läheisyydessä on useita pysäköintilaitoksia kuten P-City Forum, Stockmann Q-Park ja P-Eliel.

Yhteystiedot

Toimistovuokraus
Toimistovuokraus

0108368400

info@cushwake.fi

Pohjakuvat / Esitteet

Ei ole saatavilla

Kiinteistön muut vapaat tilat

Näytä kaikki
Toimistotila

Mannerheimintie 14
Helsinki 00100

  • Kaupunginosa: Kamppi
  • Pinta-ala: 2095 m2
  • Kerros: 6. kerros
  • Vapautuu: Rakenteilla
  • Rakennusvuosi: 1963
  • Vuokraluokka: €/m2

Ota yhteyttä kohteesta

Jos kiinnostuit kohteesta, ota yhteyttä puhelimitse tai sähköisellä yhteydenottolomakkeella.

Puhelin: 0108368400

Hyväksyn tietosuojaselosteen

Cushman & Wakefield suosittelee

Etkö löydä etsimääsi?

Ota yhteyttä meidän asiantuntijaan.