Vapaat toimitilat

Toimiva, viihtyisä ja sopivan kokoinen toimitila on tärkeä osa yrityksen menestystä. Cushman & Wakefield auttaa tiloja hakevia yrityksiä ja sijoittajia löytämään parhaat toimitilat, oli sitten kyseessä toimistotila, liiketila, varastotila tai tuotantotila.

Mannerheimintie 14, Helsinki

Vuokrattava, Toimistotila, Helsinki, Kamppi, 1166 m2

Kohde #27733

Kuvaus

Helposti muunneltavaa ja tehokasta hybriditoimistotilaa Signen toisessa kerroksessa. Tilaratkaisut toteutetaan toiveiden mukaan. Tilat valmistuu 1/2027.

Mannerheimintielle, Forumin viereen suunniteltu Signe lisää tiloillaan ja palveluillaan koko Helsingin ydinkeskustan vetovoimaa. Huippulaadukas ja erittäin muuntojoustava Signe vastaa nykypäivän yritysten tilatarpeisiin. Ohittamaton sijainti Helsingin sydämessä ja kaikki Helsingin keskustan palvelut löytyvät kävelymatkan päästä.

Signe-kiinteistö tulee olemaan yksi ydinkeskustan energiatehokkaimmista rakennuksista, joka suunnitellaan materiaaleiltaan ja käytettävyydeltään korkeimpien laatustandardien mukaisesti. Uudisrakennukseen tulee korkealaatuisia toimisto- ja liiketiloja, jotka vastaavat yritysten pääkonttoritilojen ja brändien lippulaivaliikkeiden vaatimustasoa. Nykyaikaiset toimitilat tarjoavat ensiluokkaista käyttömukavuutta – niin työntekoon kuin liiketilojen toimivuuteen. Käyttäjien hyvinvoinnin sekä tilojen terveyden ja turvallisuuden takaajana toimii suunnittelua ohjaava, kultatason WELL-sertifikaatti.

Liikenneyhteydet

Kohteelle erinomaiset liikenneyhteydet julkisilla. Mannerheimintietä pitkin kulkevat useat raitiovaunulinjat. Lisäksi Rautatientori ja Elielin aukio ovat lähietäisyydellä. Kampin keskuskeen, josta lähtee muun muassa Espoon bussit, on muutaman minuutin kävelymatka. Kiinteistön välittöässä läheisyydessä on useita pysäköintilaitoksia kuten P-City Forum, Stockmann Q-Park ja P-Eliel.

Yhteystiedot

Toimistovuokraus
Toimistovuokraus

0108368400

info@cushwake.fi

Pohjakuvat / Esitteet

Ei ole saatavilla

Kiinteistön muut vapaat tilat

Näytä kaikki
Toimistotila

Mannerheimintie 14
Helsinki 00100

  • Kaupunginosa: Kamppi
  • Pinta-ala: 1166 m2
  • Kerros: 2. kerros
  • Vapautuu: Rakenteilla
  • Rakennusvuosi: 1963
  • Vuokraluokka: €/m2

Ota yhteyttä kohteesta

Jos kiinnostuit kohteesta, ota yhteyttä puhelimitse tai sähköisellä yhteydenottolomakkeella.

Puhelin: 0108368400

Hyväksyn tietosuojaselosteen

Cushman & Wakefield suosittelee

Etkö löydä etsimääsi?

Ota yhteyttä meidän asiantuntijaan.