Runeberginkatu 5, Helsinki | Cushman & Wakefield

Vapaat toimitilat

Toimiva, viihtyisä ja sopivan kokoinen toimitila on tärkeä osa yrityksen menestystä. Cushman & Wakefield auttaa tiloja hakevia yrityksiä ja sijoittajia löytämään parhaat toimitilat, oli sitten kyseessä toimistotila, liiketila, varastotila tai tuotantotila.

Runeberginkatu 5, Helsinki

Vuokrattava, Liiketila, Helsinki, Kamppi, 66 m2

Kohde #24941

Kuvaus

Vuokrataan siisti katutason liiketila 66,5 m2 Helsingin Kampissa. TILA EI SOVELLU RAVINTOLA- TAI KAHVILAKÄYTTÖÖN. THE SPACE IS NOT SUITABLE FOR RESTAURANT OR CAFE USE. Kiinteistö sijaitsee erinomaisella paikalla monipuolisten palveluiden keskellä, vain viiden minuutin kävelymatkan päässä Kampin metroasemalta. Tila vapautuu sopimuksen mukaan. Liiketilojen vuokraus ja tiedustelut: Jari Jäntti puh. 010 836 8418, retail@cushwake.fi. Autotalokorttelin Runskivuori-toimistotalo sijaitsee näyttävällä paikalla Kampissa. Runskivuori on valmistunut perinteikkääseen Autotalokortteliin vuonna 1958. Rakennuksessa on 12 kerrosta ja kolme maanalaista kerrosta. Autotalokortteli on käynyt läpi perusteellisen peruskorjauksen ja parannushankkeen, jossa tiloja on avarrettu ja tehty niistä käyttäjilleen avoimempia. Yksityisautoille on maanalaista pysäköintitilaa korttelin omassa autohallissa. Toimistokerroksista on hissiyhteys autohalliin. Pyöräilijöille pyöräparkit ja suihkutilat. Kiinteistössä on jäähdytys puhallinkonvektoreilla. Runskivuoren katutasossa on monipuolista liiketilaa. Ylemmissä kerroksissa on toimistotilaa ja neuvottelutiloja. Talossa on kahvila ja mahdollisuus mm. catering-palveluihin.

Liikenneyhteydet

Sijainti Kampin bussiterminaalin ja metroaseman vieressä. Kohteeseen on erinomaiset julkiset kulkuyhteydet metrolla, raitiovaunulla ja busseilla. Metroasema 200 m Raitiovaunupysäkki 100 m Bussipysäkki 100 m Juna-asema 700 m

Yhteystiedot

Jari Jäntti
Jari Jäntti

0108368418

retail@cushwake.fi

Pohjakuvat / Esitteet

Ei ole saatavilla

Kiinteistön muut vapaat tilat

Näytä kaikki
Runeberginkatu 5, 66m2, Katutaso, Liiketila
Liiketila

Runeberginkatu 5
Helsinki 00100

  • Kaupunginosa: Kamppi
  • Pinta-ala: 66 m2
  • Kerros: Katutaso
  • Vapautuu: sop. mukaan
  • Rakennusvuosi: 1958
  • Vuokraluokka: 36-40 €/m2

Ota yhteyttä kohteesta

Jos kiinnostuit kohteesta, ota yhteyttä puhelimitse tai sähköisellä yhteydenottolomakkeella.

Puhelin: 0108368418

Hyväksyn tietosuojaselosteen

Cushman & Wakefield suosittelee

Etkö löydä etsimääsi?

Ota yhteyttä meidän asiantuntijaan.