Vapaat toimitilat

Toimiva, viihtyisä ja sopivan kokoinen toimitila on tärkeä osa yrityksen menestystä. Cushman & Wakefield auttaa tiloja hakevia yrityksiä ja sijoittajia löytämään parhaat toimitilat, oli sitten kyseessä toimistotila, liiketila, varastotila tai tuotantotila.

Ruoholahdenkatu 21, Helsinki

Vuokrattava, Ravintolatila, Helsinki, Kamppi, 528 m2

Kohde #27483

Kuvaus

527.7 m2 remontoitava tila katutasolla omalla ulkosyöttöisellä ovella. Käynti tilaan myös kohteesta sisältä. Sopii myös ravintolaksi. Hyvät lastausyhteydet, mutta paikoin rajallisesti ikkunaa.

Liiketilojen vuokraus ja tiedustelut: C&W Retail Services, puh. 010 836 8418, retail@cushwake.fi.

Koko korttelin kokoinen toimistotalo Kampissa saneerataan kokonaan. Kiila-korttelin uudistus vanhaa kunnioittaen on parhaillaan käynnissä ja sen arvioitu valmistuminen on tammikuussa 2020. Peruskorjauksen myötä kiinteistölle palautetaan sen alkuperäinen loisto ja ilme, mm. vaikuttava huonekorkeus näyttävine ristikkoikkunoineen.

Katutaso avataan julkiseen käyttöön ja palveluita lisätään (food & beverage, urheilu- ja hyvinvoinnin palvelut, päivittäispalvelut). Rakennuksen industrialismi tuodaan esille modernilla tavalla.

Liikenneyhteydet

Ruoholahdentie 21:stä on erinomaiset liikenneyhteydet eri puolille Helsinkiä ja Espooseen. Läheltä kulkevat raitiovaunu ja lukuisat bussit. Myös Ruoholahden ja Kampin metroasemat sijaitsevat kävelymatkan päässä. Sujuvaa liikkumista tukevat lisäksi kiinteistön omat autopaikat. Raitiovaunu- ja bussipysäkille 200 m, metroasemalle 600 m, juna-asemalle 1,2 km, lentokentälle 17,1 km.

Yhteystiedot

C&W Retail Services
C&W Retail Services

0108368418

retail@cushwake.fi

Pohjakuvat / Esitteet

Ei ole saatavilla

Kiinteistön muut vapaat tilat

Näytä kaikki
Ravintolatila

Ruoholahdenkatu 21
Helsinki 00180

  • Kaupunginosa: Kamppi
  • Pinta-ala: 528 m2
  • Kerros: Katutaso
  • Vapautuu:
  • Rakennusvuosi: 1952
  • Vuokraluokka: €/m2

Ota yhteyttä kohteesta

Jos kiinnostuit kohteesta, ota yhteyttä puhelimitse tai sähköisellä yhteydenottolomakkeella.

Puhelin: 0108368418

Hyväksyn tietosuojaselosteen

Cushman & Wakefield suosittelee

Etkö löydä etsimääsi?

Ota yhteyttä meidän asiantuntijaan.