Vapaat toimitilat

Toimiva, viihtyisä ja sopivan kokoinen toimitila on tärkeä osa yrityksen menestystä. Cushman & Wakefield auttaa tiloja hakevia yrityksiä ja sijoittajia löytämään parhaat toimitilat, oli sitten kyseessä toimistotila, liiketila, varastotila tai tuotantotila.

Ruoholahdenkatu 8, Helsinki

Vuokrattava, Liiketila, Helsinki, Kamppi, 249m2

Kohde #20563

Kuvaus

Vapaa liiketila hyvien liikeyhteyksien päässä. Rakennuksessa on koneellinen ilmanvaihto ja jäähdytys. Liiketilojen vuokraus ja tiedustelut: Jari Jäntti puh. 010 836 8418, jari.jantti@cushwake.fi. Uudella tekniikalla sekä jäähdytyksellä varustettu kiinteistö Kampissa, Helsingin keskustan tuntumassa. Rakennus on valmistunut vuonna 1956 ja 1964. Tilat on kokonaan peruskorjattu vuonna 2005. Kiinteistön tehokkaat toimistotilat ovat helposti muunneltavissa käyttäjien tarpeisiin sopiviksi niin avokonttoriksi kuin myös huonetoimistoksi. Rakennuksessa on koneellinen ilmanvaihto ja jäähdytys. Kellarissa autohalli.

Uudella tekniikalla sekä jäähdytyksellä varustettu kiinteistö Kampissa, Helsingin keskustan tuntumassa. Rakennus on valmistunut vuonna 1956 ja 1964. Tilat on kokonaan peruskorjattu vuonna 2005. Kiinteistön tehokkaat toimistotilat ovat helposti muunneltavissa käyttäjien tarpeisiin sopiviksi niin avokonttoriksi kuin myös huonetoimistoksi. Rakennuksessa on koneellinen ilmanvaihto ja jäähdytys. Kellarissa autohalli.

Liikenneyhteydet

Hyvien liikenneyhteyksien varrella lyhyen kävelymatkan päässä Kampin metroasemalta. Bussi- ja metroyhteydet Kampin keskuksesta. Raitiovaunuyhteydet kävelyetäisyydellä.

Yhteystiedot

Jari Jäntti
Jari Jäntti

0503375363

jari.jantti@cushwake.fi

Pohjakuvat / Esitteet

Ei ole saatavilla

Ruoholahdenkatu 8, 249m2, Katutaso, Liiketila
Toimistotila

Ruoholahdenkatu 8
Helsinki 00180

  • Kaupunginosa: Kamppi
  • Pinta-ala: 249 m2
  • Kerros: Katutaso
  • Vapautuu:
  • Rakennusvuosi: 1956 ja 1964
  • Vuokraluokka: €/m2

Ota yhteyttä kohteesta

Jos kiinnostuit kohteesta, ota yhteyttä puhelimitse tai sähköisellä yhteydenottolomakkeella.

Puhelin: 0503375363

Hyväksyn tietosuojaselosteen

Cushman & Wakefield suosittelee

Etkö löydä etsimääsi?

Ota yhteyttä meidän asiantuntijaan.