Vapaat toimitilat

Toimiva, viihtyisä ja sopivan kokoinen toimitila on tärkeä osa yrityksen menestystä. Cushman & Wakefield auttaa tiloja hakevia yrityksiä ja sijoittajia löytämään parhaat toimitilat, oli sitten kyseessä toimistotila, liiketila, varastotila tai tuotantotila.

Salomonkatu 17, Helsinki

Vuokrattava, Liiketila, Helsinki, Kamppi, 224 m2

Kohde #24175

Kuvaus

Kaunis katutason liiketila, johon etsitään ravintolatoimijaa. Keittiötilassa rasvakanava-ja rasvakaivoliittymät valmiina. Asiakas hankkii keittiövalmistuslaitteet ja muun irtaimiston. Lisäksi 13 m2 sostilaa ja 14 m2 asiakaswc tilaa.

Liiketilojen vuokraus ja tiedustelut: C&W Retail Services, puh. 010 836 8418, retail@cushwake.fi.

Yksi Kampin tunnetuimmista maamerkeistä; uudistunut Autotalo näkyvällä paikalla Kampin kauppakeskuksen vieressä. Perinteikäs Autotalo valmistui Kamppiin 1958. Rakennuksessa on 12 kerrosta ja kolme maanalaista kerrosta.

Kiinteistössä valmistui vuonna 2015 mittava perusparannushanke: tiloja on avarrettu ja tehty niistä käyttäjilleen avoimempia. Autotalon aulatila on uudistettu erittäin näyttäväksi. Autotalon alakerrassa on kattava ravintolamaailma.

Autotalon kokoustilat vuokrattavissa. Kiinteistössä on parkkihalli, jonka autopaikat vuokraa Europark. Pyöräilijöille on siisti, lämmin pyöräparkki sekä sosiaalitilat suihkuineen.

Liikenneyhteydet

Kampin loistavat liikenneyhteydet: metro, bussi, raitiovaunut ja juna. Kiinteistö sijaitsee Kampin bussiterminaalin ja metroaseman välittömässä läheisyydessä. Rautatieasemalle n. 5 min. kävelymatka. Pukuhuone ja suihkut pyöräilijöille.

Yhteystiedot

C&W Retail Services
C&W Retail Services

0108368418

retail@cushwake.fi

Pohjakuvat / Esitteet

Kiinteistön muut vapaat tilat

Näytä kaikki
Liiketila

Salomonkatu 17
Helsinki 00100

  • Kaupunginosa: Kamppi
  • Pinta-ala: 224 m2
  • Kerros: Katutaso
  • Vapautuu:
  • Rakennusvuosi: 1958
  • Vuokraluokka: 36-40 €/m2

Ota yhteyttä kohteesta

Jos kiinnostuit kohteesta, ota yhteyttä puhelimitse tai sähköisellä yhteydenottolomakkeella.

Puhelin: 0108368418

Hyväksyn tietosuojaselosteen

Cushman & Wakefield suosittelee

Etkö löydä etsimääsi?

Ota yhteyttä meidän asiantuntijaan.