Simonkatu 9, Helsinki | Cushman & Wakefield

Vapaat toimitilat

Toimiva, viihtyisä ja sopivan kokoinen toimitila on tärkeä osa yrityksen menestystä. Cushman & Wakefield auttaa tiloja hakevia yrityksiä ja sijoittajia löytämään parhaat toimitilat, oli sitten kyseessä toimistotila, liiketila, varastotila tai tuotantotila.

Simonkatu 9, Helsinki

Vuokrattava, Liiketila, Helsinki, Kamppi, 135 m2

Kohde #19172

Kuvaus

Isoilla ikkunoilla varustettu näppärän kokoinen liiketila hyvällä sijainnilla kauppakäytävällä. Tila on helposti saavutettavissa suoraan Kampin kauppakeskuksesta tultaessa. Loistava mahdollisuus liiketilalle uudistetun Simonkentän kauppakujan varrelta. Tiloihin on avattu Kampin keilahalli ja Suomen Viihderavintolat. Viimeisiä tiloja on vielä vapaana. Paljon näyteikkunapintaa ja huippusijainti yhdellä Helsingin vilkkaimmista käytävistä Narinkkatorin reunalla. Liiketilojen vuokraus ja tiedustelut: C&W Retail Services, puh. 010 836 8418, retail@cushwake.fi. Helsingin keskustassa sijaitseva Simonkentän Hotellikiinteistö on optimaalisella sijainnilla, vain minuutin kävelymatkan päässä niin Kampin Kauppakeskuksesta kuin Kauppakeskus Forumistakin. Talosta pääsee sisätilojen kautta kävellen suoraan Kampin keskukseen ja Forumiin ja ohikulkijoita on 50 000 - 70 000 päivässä. Saavutettavuus on erinomainen ja autoilijoita palvelevat keskustan pysäköintilaitokset. Vuonna 2000 rakennetun kiinteistön pääkäyttäjänä on 360 huonetta ylläpitävä Hotelli Scandic yhdeksässä kerroksessa. Alemmista kerroksista löytyy monipuolisesti erilaista liiketilaa.

Liikenneyhteydet

Metroyhteydet Kampin keskuksesta tai Rautatientorilta. Bussiyhteydet Kampin keskuksesta, Elielinaukiolta tai Rautatientorilta. Junalle kävelymatka. Raitiovaunuyhteydet Mannerheimintieltä.

Yhteystiedot

C&W Retail Services
C&W Retail Services

0108368418

retail@cushwake.fi

Pohjakuvat / Esitteet

Ei ole saatavilla

Kiinteistön muut vapaat tilat

Näytä kaikki
Simonkatu 9, 135m2, Katutaso, Liiketila
Liiketila

Simonkatu 9
Helsinki 00100

  • Kaupunginosa: Kamppi
  • Pinta-ala: 135 m2
  • Kerros: Katutaso
  • Vapautuu:
  • Rakennusvuosi: 2000
  • Vuokraluokka: 41-60 €/m2

Ota yhteyttä kohteesta

Jos kiinnostuit kohteesta, ota yhteyttä puhelimitse tai sähköisellä yhteydenottolomakkeella.

Puhelin: 0108368418

Hyväksyn tietosuojaselosteen

Cushman & Wakefield suosittelee

Etkö löydä etsimääsi?

Ota yhteyttä meidän asiantuntijaan.