Vapaat toimitilat

Toimiva, viihtyisä ja sopivan kokoinen toimitila on tärkeä osa yrityksen menestystä. Cushman & Wakefield auttaa tiloja hakevia yrityksiä ja sijoittajia löytämään parhaat toimitilat, oli sitten kyseessä toimistotila, liiketila, varastotila tai tuotantotila.

Urho Kekkosen katu 3-7, Helsinki

Vuokrattava, Toimistotila, Helsinki, Kamppi, 655 m2

Kohde #27628

Kuvaus

Laadukas 655 m2 toimisto paraatipaikalla aivan Kampin sydämessä. Hyväkuntoiset tilat ovat muuttovalmiit, mutta tarvittaessa voidaan tehdä muutoksia juuri teidän tarpeisiinne.

Aivan Helsingin ytimessä sijaitsevat Trigoran toimitilat. Trigora on kiinteä osa Helsingin keskuksen näkyvää maamerkkiä, Kampin keskusta, josta löytyy lähi- ja kaukoliikenteen linja-autoterminaali ja metroasema sekä yli sata kauppaa, ravintolaa ja muuta palvelua. Trigoran kolme vaikuttavaa tornia sisältävät yhteensä lähes 12000m2 toimitilaa.

Trigorassa on laaja valikoima erikokoisia ja -mallisia toimistoja. Kaikki tilat ovat korkeita ja avaria niissä on koko kerroksen kokoiset ikkunat. Korkeatasoinen tekninen varustelu kattaa esimerkiksi Cat6-kaapeloinnin sekä tehokkaan ilmanvaihdon. Toimitilat ovat helposti muunneltavissa muuttuvien tarpeiden mukaisesti. Toimistotiloista on kulku sisäkautta Kampin keskuksen ja Forumin pysäköintihalleihin.

Liikenneyhteydet

Erinomaiset julkiset liikenneyhteydet. Bussi-, metro-, raitiovaunupysäkit ja taksiasema vieressä. Rautatieasemalle 5 minuutin kävelymatka. Pysäköinti Forumin ja Salomonkadun parkkihallissa. P-City ja P-Kamppi parkkihalleista on suora kulkuyhteys tähän taloon.

Yhteystiedot

Toimistovuokraus
Toimistovuokraus

0108368400

info@cushwake.fi

Pohjakuvat / Esitteet

Ei ole saatavilla

Kiinteistön muut vapaat tilat

Näytä kaikki
Toimistotila

Urho Kekkosen katu 3-7
Helsinki 00100

  • Kaupunginosa: Kamppi
  • Pinta-ala: 655 m2
  • Kerros: 8. kerros
  • Vapautuu:
  • Rakennusvuosi: 2006
  • Vuokraluokka: 31-35 €/m2

Ota yhteyttä kohteesta

Jos kiinnostuit kohteesta, ota yhteyttä puhelimitse tai sähköisellä yhteydenottolomakkeella.

Puhelin: 0108368400

Hyväksyn tietosuojaselosteen

Cushman & Wakefield suosittelee

Etkö löydä etsimääsi?

Ota yhteyttä meidän asiantuntijaan.