Vapaat toimitilat

Toimiva, viihtyisä ja sopivan kokoinen toimitila on tärkeä osa yrityksen menestystä. Cushman & Wakefield auttaa tiloja hakevia yrityksiä ja sijoittajia löytämään parhaat toimitilat, oli sitten kyseessä toimistotila, liiketila, varastotila tai tuotantotila.

Yrjönkatu 23 A, Helsinki

Vuokrattava, Toimistotila, Helsinki, Kamppi, 149 m2

Kohde #14008

Kuvaus

Siisti tehokas 3. kerroksen toimistotila, joka soveltuu avo- ja huonetoimistoiksi. Ikkuna näkymät kahteen ilmansuuntaan, hienot näköalat Yrjönkadulle.

Helsingin keskeisimmällä paikalla, aivan Helsingin ydinkeskustassa sijaitsevassa jugendkiinteistössä on persoonallisia yksityiskohtia ja pitkän kulttuuriperinteen tuomaa arvokkuutta. Forum-korttelin ainutlaatuinen kokonaisuus muodostuu kuudesta kiinteistöstä. Yrjönkatu 23 valmistui vuonna 1908 ja edustaa 1900-luvun alun tanskalaisvaikutteista jugendia. Kortteleissa on kattava valikoima kaupanalan toimijoita seka? palveluita terveyden- ja kauneudenhoidosta kahviloihin ja ravintoloihin. Forum-kortteli on Helsingin vilkkaimpia läpikulkupaikkoja. Sieltä on kulkutunneliyhteys muualle keskustaan, kuten päärautatieasemalle ja Kampin liikenneterminaaliin. Forumiin tulee myös uuden Pisararadan sisäänkäynti.

Kohteen omistaa Sponda Oyj.

Liikenneyhteydet

Kiinteistö sijaitsee Forumin korttelissa Helsingin keskustassa. Loistavat liikenneyhteydet julkisilla joka puolelta pääkaupunkiseutua. Pysäköinti Forumin parkissa. Raitiovaunu- ja bussipysäkille 400 m, juna- ja metroasemalle 500 m, lentokentälle 20,1 km.

Yhteystiedot

Toimistovuokraus
Toimistovuokraus

0108368400

info@cushwake.fi

Pohjakuvat / Esitteet

Ei ole saatavilla

Kiinteistön muut vapaat tilat

Näytä kaikki
Toimistotila

Yrjönkatu 23 A
Helsinki 00100

  • Kaupunginosa: Kamppi
  • Pinta-ala: 149 m2
  • Kerros: 3. kerros
  • Vapautuu:
  • Rakennusvuosi: 1908
  • Vuokraluokka: €/m2

Ota yhteyttä kohteesta

Jos kiinnostuit kohteesta, ota yhteyttä puhelimitse tai sähköisellä yhteydenottolomakkeella.

Puhelin: 0108368400

Hyväksyn tietosuojaselosteen

Cushman & Wakefield suosittelee

Etkö löydä etsimääsi?

Ota yhteyttä meidän asiantuntijaan.